LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska pomoć

Otvoren natječaj za stipendiju studentima ovog istarskog grada

Redoviti studenti iz Grada Pule imaju priliku prijaviti se na natječaj za dodjelu gradskih stipendija.

Redoviti studenti iz Grada Pule imaju priliku prijaviti se na natječaj za dodjelu gradskih stipendija.

Grad Pula objavio je natječaj za dodjelu gradskih stipendija redovitim studentima u akademskoj godini 2023./2024. Prijaviti se mogu studenti koji su državljani Republike Hrvatske te oni koji imaju prebivalište na području grada Pule.

Zainteresirani studenti prijaviti se mogu do 27. studenog 2023. godine, isključivo u elektroničkom obliku korištenjem elektroničkog sustava prijavljivanja, putem e-prijavnica. Studenti se ne moraju zamarati papirologijom, što im uvelike olakšava proces prijave.
 

Postupak prijave


Studenti se prvo moraju registrirati, novi korisnici to mogu obaviti na ovoj poveznici, zatim će pristupiti e-prijavnici koristeći korisničko ime i lozinku s prethodnog koraka. 

Prošle akademske godine podijeljeno je 254 stipendija u iznosu od 600 kn (79,63 eura), za što je u proračunu bilo osigurano 1,2 milijuna kuna, piše Istarski.hr. Stipendije mogu dobiti studenti deficitarnih zanimanja, ali i studenti s vrlo dobrim prosjekom.

Svu potrebnu dokumentaciju i više informacija pronađite ovdje.

Ako imate di dodatnih pitanja obratite se postaviti Upravnom odsjeku za mlade, sport i tehničku kulturu, isključivo elektronskim putem na e-mail: ivana.dzombic@pula.hr.
FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA