LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Studentski zbor raspisao natječaj za financiranje studentskih programa; donosimo uvjete prijave

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu raspisao je Natječaj za sufinanciranje studentskih programa u 6 kategorija. Rok za podnošenje prijave je 29. ožujka u 11:59.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu raspisao je Natječaj za sufinanciranje studentskih programa u 6 kategorija. Rok za podnošenje prijave je 29. ožujka u 11:59.

Raspisan je Natječaj za sufinanciranje studentskih programa za 2020. Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu. Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta, studentski zborovi sastavnica, studentske udruge i studentske organizacije koje djeluju na području Sveučilišta u Zagrebu.

Natječaj se odnosi na sljedeće kategorije:

  • znanstvene i sportske studentske manifestacije
  • znanstveni i stručni skupovi i događanja
  • kulturna zbivanja i programi / izvedbena umjetnost
  • studentski mediji
  • sportske aktivnosti
  • studentski znanstveni programi.
Natječajem se neće financirati programi udruga i studentskih zborova sastavnica koje nisu upisane u Upisniku studentskih organizacija Sveučilišta u Zagrebu te programi strukovnih udruga i ostalih čija se djelatnost financira po zasebnim propisima u Republike Hrvatske. Također, programi koji nisu rezultat studentskih aktivnosti i nisu bazirani na volonterskom radu, studentske brucošijade i zabave, odlazak na stručne prakse i stručne sportske događaje u okviru nastave, nabava tehničke, sportske i informatičke opreme, odlazak na sportske turnire.

Rok za prijavu je 29. ožujka do 11:59, a prijavljuje se online. Cijeli tekst Natječaja možete pronaći ovdje.
FOTO: PIXABAY