LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Velika potpora studentima i mladima

OTP banka podupire portal Studentski.hr

OTP banka, prepoznavanjem uspješnih projekata i usmjerenošću na mlade, veliki je poticaj studentima koji radom i volontiranjem postižu vrhunske rezultate tijekom studiranja.

OTP banka, prepoznavanjem uspješnih projekata i usmjerenošću na mlade, veliki je poticaj studentima koji radom i volontiranjem postižu vrhunske rezultate tijekom studiranja.

Studentski.hr projekt je koji djeluje već tri godine i na kojemu su brojni studenti stekli vrijedna iskustva i znanja koja će im koristiti u daljnjem privatnom i poslovnom životu. Zbog izuzetne predanosti donošenju kvalitetnog i relevantnog sadržaja postali smo vodeći hrvatski studentski portal pa je tako nedavno Gemiusovo istraživanje pokazalo da je Studentski.hr s Affinity Indexom od preko 200 posto za ciljanu skupinu 18-30 godina, prvi portal na ljestvici od 50 portala u Hrvatskoj (prema affinity index metrici). Kvalitetu i održivost projekta prepoznala je i OTP banka te je na obostrano zadovoljstvo postignut dogovor o zajedničkoj suradnji.

Veoma nam je drago što je naš projekt podržan od strane OTP banke jer je to pokazatelj da se naporan rad i zalaganje isplate te da smo na dobrom putu. Kao što smo mi vođeni željom da relevantan sadržaj na pravi način i u pravo vrijeme približimo svim studentima, i OTP banka naglašava usmjerenost na studentsku populaciju s ciljem pomoći i potpore mladima kako bi im što više olakšali studentske dane, a poticanjem uspješnih projekata pokazuju i društvenu odgovornost.

Nadamo se uspješnoj suradnji između OTP banke i Studentskog.hr i sigurni smo da je ova potpora zalog za buduće uspješne studentske projekte.

FOTO: OTP BANKA