LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj za stipendije

Osvojite stipendiju Londonske škole za odnose s javnošću

Londonska škola za odnose s javnošću objavila je natječaj za dodjelu triju stipendija. Na natječaj se možete prijaviti do 1. listopada 2016. godine.

Londonska škola za odnose s javnošću objavila je natječaj za dodjelu triju stipendija. Na natječaj se možete prijaviti do 1. listopada 2016. godine.

Londonska škola za odnose s javnošću dodjeljuje tri stipendije za svoje programe: Razvijanje komunikacijskih vještina, Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom te Marketing i komunikacija na društvenim mrežama.

U natječaju za stipendiju za program Razvijanje komunikacijskih vještina studenti mogu sudjelovati ako snime videozapis na temu Zašto baš ja trebam dobiti stipendiju? Trajanje videa treba biti do 3 minute, a za nekoliko korisnih savjeta Londonska škola preporučuje studentima da bace pogled na njihov blog o strukturi kvalitetnog govora.

Za osvajanje stipendije za program Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom potrebno je izraditi troškovnik, timeline i scenarij za događaj kojim se obilježava proslava 15 godina poslovanja tvrtke, a za koji je predviđen proračun od 250 000 kuna. Detalje kao što su lokacija, tema, vrijeme, broj uzvanika, prepušteni su studentskoj mašti. 

Stipendiju za program Marketing i komunikacija na društvenim mrežama studenti mogu osvojiti ako izrade strategiju za promociju klijenta koji se bavi prodajom uredskog materijala na Facebooku i Instagramu. Kao inspiraciju za izradu mogu iskoristit komentare predavača s Londonske škole o ovom programu te važnosti društvenih mreža i načinu na koji se danas koriste.

Gotovi se radovi mogu poslati na e-mail stipendija@lspr.hr do 1. listopada 2016. uz osobne podatke (ime, prezime, adresa i telefon). Svojim sudjelovanjem studenti pristaju na uvjete iz Pravilnika natječaja za stipendiju Londonske škole za odnose s javnošću Hrvatska.

FOTO: FACEBOOK