LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska potpora

Objavljeni dobitnici stipendija u iznosu do 10 000 kuna

Sveučilište u Rijeci objavilo je rezultate stipendija za izvrnost i rezultate stipendija iz programa Solidarnost Fonda Aleksandar Abramov.

Sveučilište u Rijeci objavilo je rezultate stipendija za izvrnost i rezultate stipendija iz programa Solidarnost Fonda Aleksandar Abramov.

Sveučlište u Rijeci objavilo je Odluku Senata  o dodjeli stipendija i financijskih pomoći iz programa Solidarnost Fonda Aleksandar Abramov u akademskoj godini 2020./2021. Osim ove stipendije, objavljeni su i rezultati stipendija za izvrsnost. Popis dobitnika moguće je pronaći na poveznici.

Stipendija fonda Aleksandar Abramov

Od ukupno 27 dobitnika, njih 15 dobilo je stipendiju u iznosu od 10 000 kuna, dok je preostalima dodijeljeni manji iznosi, od kojih je najmanji 5500 kuna. Ugovori su studentima dostavljeni elektroničkom poštom na e-adrese koje su naveli u prijavi na natječaj te ih se moli da ih potpišu i  skenirane vrate na e-adresu s koje im je poslan, a jedan primjerak potpisanog ugovora obvezno pošalju redovnom poštom na sljedeću adresu: 

Sveučilište u Rijeci
„Ugovor – Fond AA – student“
Trg braće Mažuranića 10
51 000 Rijeka

Isplata slijedi po primitku svih potpisanih ugovora.

Stipendije za izvrsnost

Stipendije za izvrsnost u iznosu od 8000 kuna dobilo je 95 studenata koji će ju primati u 10 jednakih obroka do 30. srpnja 2021. godine. Ugovore će dobiti elektroničkim putem te ih trebaju vratiti na e-adresu s koje su ga dobili, dok jedan primjerak potpisanog ugovora šalju na sljedeću adresu:

Sveučilište u Rijeci
„Ugovor – izvrsnost – student“
Trg braće Mažuranića 10
51000 Rijeka

Isplata će biti omogućena po primitku svih potpisanih ugovora pa se dobitnike moli da se potrude ugovore dostaviti Sveučilištu što prije. 
FOTO: PIXABAY