LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski život

Najjeftiniji način obnove garderobe

S obzirom na to da je sve poskupjelo, donosimo vam nekoliko ideja i savjeta kako popuniti ormar i pritom ne svesti stanje na računu na nulu.

S obzirom na to da je sve poskupjelo, donosimo vam nekoliko ideja i savjeta kako popuniti ormar i pritom ne svesti stanje na računu na nulu.

Dok lagano pakiramo i spremamo ljetnu garderobu, po glavi se vrzma što treba kupiti za jesen i zimu, a možda već i za ovo prijelazno razdoblje. S obzirom na to da je sve poskupjelo, donosimo vam nekoliko ideja i savjeta kako popuniti ormar i pritom ne svesti stanje na studentskom bankovnom računu na nulu.
 

Posjetite buvljak!


Buvljak nije bljuv. Iznenadili biste se koliko se odlične odjeće i obuće, nenošene i s etiketom, prodaje na takvim događanjima za samo par eura! Istražite gdje se održavaju buvljaci u vašoj blizini i rezervirajte vrijeme za posjet. Super je iskustvo ćaskati i cjenkati se s ekipom, uglavnom je sve šareno, veselo i ono najvažnije – jeftino.
 

Studentski posao – u trgovini odjećom!


Potražite studentski posao u nekoj od trgovina odjećom koju volite – doslovno možete naći brend koji preferirate i poslati zamolbu za posao ili otići osobno pitati do trgovine. Ovo je win-win situacija jer osim što će vam sjesti plaća na studentski bankovni račun, možete prvi ugrabiti najbolje komade na sniženjima ili dobiti fine popuste.
 

Prodajte stvari koje ne nosite.


Postoji jedno super pravilo za oslobađanje mjesta u ormaru – svu ljetnu odjeću koju ovo ljeto iz bilo kojeg razloga nijednom niste nosili ne spremajte više u ormar. Poklonite je ili još bolje prodajte jer teško da ćete iduću godinu išta od toga htjeti nositi, a od zarađenog novca možete kupiti što vam nedostaje za ovu sezonu.

I naravno, pratite akcije i koristite kodove za popuste. Pretplatite se na newsletter brenda koji volite, vrlo često se upravo tu kriju super akcije.

Kupujte pametno. Ne gomilajte odjeću i obuću koju ćete nositi prigodno ili nekoliko puta, radije novac uložite u klasične komade koji prolaze u svim prilikama.

FOTO: PEXELS