LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
OTPetica

Kratkim izazovima do lijepih iskustava uz besplatan program vjernosti!

Sudjelovanjem u besplatnom programu vjernosti OTPetica s brojnim kratkim i jednostavnim izazovima, možete osvajati bodove i pretvoriti ih u prava ljetna iskustva!

Sudjelovanjem u besplatnom programu vjernosti OTPetica s brojnim kratkim i jednostavnim izazovima, možete osvajati bodove i pretvoriti ih u prava ljetna iskustva!

Temperature rastu, klime se lagano već pale, a gradovi nas zovu na brojna događanja, filmove na otvorenome te druženja na raznim lokacijama. Sve nekako zuji i bruji kreativnim umjetnicima, plesačima, razigranim bendovima, a mi se pitamo – kako si to sve priuštiti? Uz OTPeticu, vaš budžet neće patiti, a ni zabave neće faliti.

 
Za ljetne dane koji nam stižu, OTP banka je za svoje klijente pripremila brojne pogodnosti, za koje vam treba samo malo dobre volje, OTP mobilno ili internetsko bankarstvo i OTPetica. Sudjelovanjem u besplatnom programu vjernosti OTPetica s brojnim kratkim i jednostavnim izazovima, možete osvajati bodove i pretvoriti ih u prava ljetna iskustva! Kod više od 50 OTP partnera, kao što su dm, CineStar, Sport Vision, Buzz, Tommy, eKupi, Wolt, A1 i brojni drugi, svoje bodove zamijenite za nagrade. Ponuda je raznolika i svakome nudi ponešto zanimljivo u brojnim kategorijama, aktivnostima ili proizvodima. Obnoviti svoj sportski look, nadopuniti kozmetički ormarić ili pogledati najnoviji blockbuster u kinima nikad nije bilo povoljnije i zabavnije uz OTPeticu! Novo osvježenje u OTPetici je i Keindl Sport kod kojeg možete ostvariti uštede za kupovinu električnog bicikla te tako olakšati svoj put do predavanja ili možda krenuti u nove avanture u prirodi.

 

Ako se ovog ljeta pak nađete u blizini Šibenika, Tvrđava kulture Šibenik u suradnji s OTP bankom nudi nam raspored u rangu prestižnih domaćih i inozemnih kulturnih događanja. Ljetno kino obiluje filmskim klasicima, glazbeni program hrani i najzahtjevnije ušne školjke, a plesni programi žare i pale na sve strane. Uključite svoju OTPeticu na m-bankingu i iskoristite svoje bodove upravo na ovoj lokaciji, a više o programu saznajte na službenoj stranici Tvrđave kulture Šibenik. 

 

OTP banka omogućuje suvremeno bankarstvo s mnogim online opcijama koje vam pomažu da jednostavno upravljate vašim prihodima i rashodima. Stoga je sudjelovanje u programu vjernosti OTPetica lako dostupno samo jednim klikom unutar OTP mobilnog ili internet bankarstva, koji se za studente vodi bez naknade unutar paketa OTP e-Indeks i OTP Indeks koji sadrže još niz pogodnosti za studente.

 

Još uvijek niste ugovorili paket OTP e-Indeks, a sve navedene pogodnosti i prilike koje nose sa sobom su vam izmamile osmijeh i nervozu u palcima? Niste mogli odabrati bolji trenutak! Ugovaranjem paketa do 30.6, osvojit ćete dodatnih 1000 bodova u OTPetici ako se u program registrirate isti dan kad otvorite paket. Ugovaranje se obavlja online, bez potrebe dolaska u poslovnicu. U samo nekoliko klikova osvojite svoje bodove i lakše ispunite svoje ljetne želje! 

 

FOTO: UNSPLASH