LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
"Najbolji mali europski klub"

KK Cedevita organizira case study koji donosi bogate nagrade maštovitim studentima

Zagrebački košarkaški klub poziva sve zainteresirane da naprave plan pozicioniranja kluba u društvu, te povećanja posjećenosti utakmica i gledanosti.

Zagrebački košarkaški klub poziva sve zainteresirane da naprave plan pozicioniranja kluba u društvu, te povećanja posjećenosti utakmica i gledanosti.

Iz redova KK Cedevite vjeruju da kontinuirano kao košarkaški klub rade na razvoju društva i sporta u Hrvatskoj. Ovu tvrdnju odlučili su dokazati case study natjecanjem nazvanim "Najbolji mali europski klub" s kojime žele razviti svoj odnos sa studentima. U ovom trenutku, cilj KK Cedevite je raditi na povećanju broja posjetitelja na utakmicama, osviještenosti zajednice o klubu, povećanju cjelokupnog zanimanja za košarku i sport te integraciji kluba u društvo. 

S obzirom na te činjenice, ovaj zagrebački košarkaški klub poziva sve zainteresirane da naprave plan pozicioniranja kluba u društvu, te povećanja posjećenosti utakmica i gledanosti. Osim toga, pitanje je i kako izgraditi osjećaj pripadnosti klubu te stvoriti lojalnost građana prema KK Cedeviti u budućnosti.

Natječaj je otvoren za sve redovne i izvanredne studente (sveučilište/veleučilište) preddiplomskog i diplomskog studija, te osobe koje su završile studij u protekloj godini (završetak studija u periodu od 1.2.2016. do 1.2.2017.) u Republici Hrvatskoj. Timovi moraju biti sastavljeni od najmanje jedne osobe pa do najviše četiri, a članovi mogu biti s različitih sveučilišta/škola/veleučilišta. 

Oni timovi koji ponude najbolja rješenja, bit će pozvani u finale gdje će svoje ideje predstaviti pred žirijem koji se sastoji od članova vodećih pozicija KK Cedevite i Atlantic Grupe. Žiri će nakon održanih prezentacija odabrati pobjednike koji mogu osvojiti sljedeće nagrade: 

1. mjesto - 10 000 kuna, mogućnost odrađivanja prakse u KK Cedevita, godišnje ulaznice za utakmice kluba.

2. mjesto - 7 500 kuna, godišnje ulaznice za utakmice kluba, košarkaška oprema.

3. mjesto - 2 500 kuna, godišnje ulaznice za utakmice kluba, košarkaška oprema.

Prijave traju od 1. veljače do 15. veljače 2017. godine i one se obavljaju slanjem e-mail poruke s ispunjenim obrascem na e-mail adresu natjecaj@kkcedevita.hr. Rješenja se potom moraju predati do 15. ožujka, dok je objava finalista 11 dana kasnije, odnosno 26. ožujka. Više informacije možete pronaći na sljedećem linku

FOTO: FACEBOOK