LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
OTP Virtualni savjetnik

Kako jednostavno uštedjeti novac i kontrolirati troškove?

Ako ste u 2024. godini odlučili paziti na svoje troškove i uštedjeti, ovi savjeti će vam pomoći da u tome uspijete.

Ako ste u 2024. godini odlučili paziti na svoje troškove i uštedjeti, ovi savjeti će vam pomoći da u tome uspijete.

Zakoračili smo u novu godinu, a čini se da su mnogi od vas donijeli odluku da će iskoristiti benefite rada preko student servisa, ali i početi štedjeti i pratiti svoje troškove. Sandučić Virtualnog savjetnika OTP banke prepun je pitanja koja će vam pomoći te odluke i realizirati.

Jako dobar način za kontroliranje vlastitih troškova je korištenje prepaid kartice. Super vijest je što u sklopu paketa OTP Indeks prepaid karticu dobijete besplatno, kao i kartice za tekući i žiro račun! Ne plaćate niti naknadu za ugovaranje i korištenje paketa. Ali, to nisu sve pogodnosti studentskog tekućeg računa.
 


VEZANO: Nova godina, stari ja?


 

Otvaranje računa je sasvim besplatno


Studentski tekući račun je račun na koji možete primati uplate roditelja ili ga koristiti u kombinaciji sa žiro računom ako se financirate radeći primjerice preko student servisa. Samo otvaranje studentskog tekućeg računa je potpuno besplatno kao i vođenje, ako ugovorite studentski paket OTP e-Indeks online ili OTP Indeks u poslovnici. Otvaranje paketa možete obaviti online, klikom na poveznicu. Nema potrebe za odlaskom u poslovnicu.
 

Iskoristite popuste!


Možda s obzirom na primanja ne možete baš puno štedjeti, ali barem iskoristite mogućnost dobivanja popusta na kupnju prikupljanjem bodova. Ako se registrirate u program vjernosti OTPetica, možete putem izazova osvajati bodove za razne aktivnosti, među ostalim i za korištenje kartica OTP banke. Bodove možete zamijeniti za nagrade/pogodnosti partnera banke.

OTPetica ima posebnu ponudu za studente koji otvore tekući račun online bez odlaska u poslovnicu. Ako se isti dan registriraju u OTPeticu, mogu osvojiti 500 dodatnih bodova! Da biste koristili OTPeticu potrebno je koristiti mobilno ili Internet bankarstvo za koje ne plaćate nikakvu naknadu za korištenje.

I jedna super vijest iz OTP banke d.d. jest da od 1. siječnja 2024. godine svi klijenti mogu sasvim besplatno podići novac na debitnim karticama na bankomatima pojedinih članica OTP grupe u inozemstvu! Uskoro će to biti i službeno objavljeno.

Ako imate još nekih financijskih dubioza, pišite nam bez ustručavanja.

FOTO: PEXELS