LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Programi vjernosti i sve što trebate znati o njima

Kad „Ne da mi se“ postane „Ajde, može“

Ako prilikom trošenja imate mogućnost dobiti određene bodove ili popuste za iduću kupnju – zašto to ne iskoristiti?

Ako prilikom trošenja imate mogućnost dobiti određene bodove ili popuste za iduću kupnju – zašto to ne iskoristiti?

Možda vam se ne da skidati aplikacije ili ispunjavati obrasce u trgovinama kako biste dobili loyality karticu i to je ok. Ali donosimo drugu stranu priče, odnosno ukazujemo na prednosti koje i sami možete dobiti ako izbacite ovaj ne da mi se dio.

Novac ćete svakako potrošiti, bilo na hranu, bilo na odjeću, bilo na kozmetiku, bilo na knjige ili neke druge stvari koje vas vesele ili spadaju u nužne životne troškove. Ako prilikom trošenja imate mogućnost dobiti određene bodove ili popuste za iduću kupnju – zašto to ne iskoristiti?


Pobijedite vlastitu lijenost


Zamislite da svaki put kad platite nešto karticom (a budimo realni skoro svaki dan provlačite kartice) skupite određene bodove koje ovisno o količini možete zamijeniti za super popust u trgovinama ili za besplatnu narudžbu i dostavu hrane. I dođe kraj mjeseca, studentski budžet je podosta tanak, a vama se baš jede dobra pizza ili burger. Bacite oko na stanje u aplikaciji i bam – imate dovoljno bodova da zadovoljite vlastite gušte.

E, pa ne morate to više zamišljati. Program vjernosti OTP banke d.d. ima novog partnera – Wolt! Sigurno ste već sto puta naručivali hranu preko Wolta ili sličnih aplikacija i budete sretni kad zaslužite besplatnu dostavu. Odsad prikupljanjem bodova unutar aplikacije OTPetica možete zaraditi cijeli obrok.

Odaberite, naručite, uživajte, i to uz popust! U kategoriji Hrana i piće korisnici OTPetice mogu odabrati popust za narudžbu svoje omiljene hrane putem Wolt aplikacije. Na vrlo jednostavan i brz način naručite hranu iz najboljih restorana u vašoj blizini, a narudžbu platite umanjeno za vrijednost koda. Možete dobiti kodove u vrijednosti 30, 50 ili 100 kuna, a zasad je opcija dostupna u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Zadru i Osijeku.

Pobijedite lijenost i krenite iskorištavati prednosti programa vjernosti koji vam se danas nude na svakom koraku. Kamen po kamen – palača!

FOTO: PIXABAY