LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaji i nagrade

Jednokratna novčana nagrada: Sveučilište u Rijeci traži najuspješnijeg studenta s invaliditetom

Najuspješnijem studentu s invaliditetom Sveučilišta u Rijeci dodjeljuje se jednokratna novčana nagrada u iznosu od 1.000,00 kuna, po uzoru na ostale nagrade koje dodjeljuje Sveučilište.

Najuspješnijem studentu s invaliditetom Sveučilišta u Rijeci dodjeljuje se jednokratna novčana nagrada u iznosu od 1.000,00 kuna, po uzoru na ostale nagrade koje dodjeljuje Sveučilište.

Sveučilište u Rijeci raspisalo je Natječaj za dodjelu novčane nagrade najuspješnijem studentu s invaliditetom u akademskoj godini 2021./2022. Prijave traje sve do 14. studenog, a rezultati će biti objavljeni najkasnije do 3. prosinca 2022., povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom.

Na Natječaj se mogu prijaviti svi studenti Sveučilišta u Rijeci na svim razinama studija koji ispunjavaju sljedeće uvjete.

  • studenti s invaliditetom (studenti sa 60-posto i više tjelesnog oštećenja i studenti s 2. do 4. stupnjem težine invaliditeta sukladno „Listi težine i vrste invaliditeta – oštećenja funkcionalnih sposobnosti“)
  • studenti s drugim dokumentiranim teškoćama (isključivo uz potvrdu liječnika školske/sveučilišne medicine); 
  • studenti koji su postigli prosječnu ocjenu u prethodnoj akademskoj godini (do 30. rujna) 3,5 ili više; 
  • studenti koji su u prethodnoj akademskoj godini (do 30. rujna) prikupili najmanje 30 ECTS bodova;
  • studenti koji nisu stegovno kažnjavani od strane sastavnice Sveučilišta; 
  • studenti koji navedenu nagradu na istoj razini studija dobivaju po prvi put
Kako stoji u opisu Natječaja, najuspješnijem studentu s invaliditetom Sveučilišta u Rijeci dodjeljuje se jednokratna novčana nagrada u iznosu od 1.000,00 kuna, po uzoru na ostale nagrade koje dodjeljuje Sveučilište.

Prijavni obrazac te popis svega onoga što studenti moraju priložiti dostupni su na stranicama Sveučilišta u Rijeci.
FOTO: UNSPLASH