LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Izašli privremeni rezultati Natječaja Studentskoga zbora za sufinanciranje studentskih projekata

Povjerenstvo sastavljeno od nastavnika i profesora odabralo studentske projekte koji ostvaruju pravo na sufinanciranje. Žalbeni rok otvoren do 28. svibnja.

Povjerenstvo sastavljeno od nastavnika i profesora odabralo studentske projekte koji ostvaruju pravo na sufinanciranje. Žalbeni rok otvoren do 28. svibnja.

Objavljeni su privremeni rezultati Natječaja Studentskog zbora za sufinanciranje studentskih projekata. Za rezultate je zaduženo povjerenstvo u čijem sastavu se nalaze studenti Dino Anlar, Tea Babić, Krešimir Domazet i Karlo Nikoletić te nastavnici prof. dr. sc. Klaudio Pap, izv. prof. dr. sc. Slavko Slišković i prof. dr. sc. Lajoš Žager. Njihov je prijedlog usvojilo Predsjedništvo Studentskoga zbora na 18. elektroničkoj sjednici.

Povjerenstvo, sastavljeno od studenata i nastavnika, prijavljene programe vrednovalo je na temelju Pravilnika o provedbi Natječaja Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu za studentske programe.

Žalbeni rok traje od 21. do 28. svibnja 2019. slanjem e-poruke na studentski.zbor@gmail.com, a privremeni rezultati dostupni su na poveznici.

Na „International Staff Week” u Zagrebu došli su edukatori iz čak 15 zemalja


Podsjećamo, Natječaj Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu za sufinanciranje studentskih projekata bio je raspisan za šest kategorija: znanstvene i sportske studentske manifestacije, znanstveni i stručni skupovi i događanja, kulturna zbivanja i projekti / izvedbena umjetnost, studentski mediji, športske aktivnosti te studentski znanstveni projekti. Pravo sudjelovanja na Natječaju imali su svi studenti Sveučilišta u Zagrebu (pojedinci), studentski zborovi sastavnica, studentske udruge i studentske organizacije s djelovanjem na području Sveučilišta u Zagrebu.

FOTO: PINTEREST