LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska podrška

ICT tvrtka raspisala natječaj za STEM stipendije; iznose i do 4000 kn mjesečno

Do 11. veljače zaprimaju se prijave studenata tehničkih fakulteta ili veleučilišta za stipendije u iznosu od dvije do četiri tisuće kuna.

Do 11. veljače zaprimaju se prijave studenata tehničkih fakulteta ili veleučilišta za stipendije u iznosu od dvije do četiri tisuće kuna.

ICT tvrtka Comping raspisala je natječaj za stipendiranje studenata STEM područja. Prijaviti se mogu studenti 3. godine preddiplomskog studija i 1. godine diplomskog studija sa smjerova računarstvo, računarsko inženjerstvo, elektrotehnika, matematika, fizika ili informacijske tehnologije, s minimalnim prosjekom ocjena 3.5.

Riječ je mjesečnim stipendijama koje iznose 2000, 3000 i 4000 kuna ovisno o godini studija. Osim financijske podrške, stipendisti mogu dobiti pomoć i usmjeravanje pri pisanju diplomskog rada, sudjelovati u Compingovim internim aktivnostima te na konferencijama. Stipendiranje traje do kraja studija ako redovno ispunjavaju svoje obveze.

Prijave se zaprimaju do 11. veljače 2020. Svi kandidati koji ispunjavaju kriterije bit će pozvani na psihologijsko testiranje. Sljedeći je korak selekcijski intervju, nakon kojeg slijedi predaja potrebne dokumentacije te razgovor s Upravom. Detaljnije informacije nalaze se na službenim stranicama tvrtke.

FOTO: PIXABAY