LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Iskustvo

IAESTE Croatia objavio natječaj za plaćenu stručnu praksu!

IAESTE Croatia otvorio je natječaj za stručnu praksu u inozemstvu koji je otvoren od 27. siječnja i traje do 19. veljače 2020. godine.

IAESTE Croatia otvorio je natječaj za stručnu praksu u inozemstvu koji je otvoren od 27. siječnja i traje do 19. veljače 2020. godine.

Otvoren je natječaj za plaćenu stručnu praksu u inozemstvu. Prijaviti se mogu studenti sveučilišta u Osijeku, Rijeci, Splitu, Zagrebu i Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, i to najranije 27. siječnja, odnosno najkasnije do 19. veljače 2020. godine

Studenti koji se prijavljuju ne smiju imati više od 30 godina, moraju biti upisani u 3. godinu preddiplomskog studija ili višu godinu i imati ostvarenih 105 ECTS-a na preddiplomskom studiju.

Uz ispunjen online natječajni obrazac za dobivanje stručne prakse, studenti trebaju i potvrdu o upisu godine i prijepis ocjena svih položenih kolegija na studiju s upisanom prosječnom ocjenom na dvije decimale, a preporučuju da potvrda o upisu godine i prijepis ocjena budu na engleskom jeziku kako bi kasniji proces bio ubrzan.

Osim toga, potrebna je kopija uplatnice na račun IAESTE-a na 75 kn i dokument kojim se dokazuje znanje stranog jezika s odgovarajućom kvantitativnom ocjenom.

Podatke za uplatu kao i ostale informacije možete pogledati na ovoj poveznici.

FOTO: PIXABAY