LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
JAVNI POZIV

Grad Zagreb dijeli vrijedne potpore doktorandima na Sveučilištu u Zagrebu, prijavi se i ti

Mogu se prijaviti svi polaznici doktorskih studija na Sveučilištu u Zagrebu koji su državljani Republike Hrvatske te ne primaju stipendiju financiranu od Grada Zagreba.

Mogu se prijaviti svi polaznici doktorskih studija na Sveučilištu u Zagrebu koji su državljani Republike Hrvatske te ne primaju stipendiju financiranu od Grada Zagreba.

Nedavno je objavljen Javni poziv za dodjelu potpora obrazovanju doktoranada na Sveučilištu u Zagrebu, a mogu se prijaviti svi polaznici doktorskih studija na Sveučilištu u Zagrebu koji su državljani Republike Hrvatske te ne primaju stipendiju financiranu od Grada Zagreba.

Naime, cilj potpora obrazovanju usmjerenih doktorandima je olakšati doktorandima znanstveno-istraživački razvoj te im pružati financijsku potporu, koja će im omogućiti kvalitetna terenska istraživanja i sudjelovanje na kvalitetnim edukativnim aktivnostima.

Kako stoji na službenoj stranici Grada Zagreba, potpore obrazovanja doktorandima iznose:

za sudjelovanje na znanstvenim konferencijama, znanstvenim tečajevima, radionicama, skupovima/izložbama i drugim oblicima usavršavanja – do 664 eura,
za sudjelovanje u studijskim posjetama – do 664 eura,
za provođenje manjih terenskih istraživanja i obrade podataka za potrebe doktorskog rada – do 930 eura,
za potrebe pripreme materijala za obranu doktorskog rada – do 400 eura.

Potpora će biti dodijeljena preko javnog natječaja, koji je otvoren za sve polaznike doktorskih studija na Sveučilištu u Zagrebu, a poziv će za prijave biti otvoren do kraja 2023. godine, odnosno do iskorištenja sredstava. 

Polaznici doktorskih studija na Sveučilištu u Zagrebu koji su zainteresirani za prijavu trebaju posjetiti službenu internetsku stranicu Grada Zagreba, gdje će pronaći informacije o dokumentima koje moraju priložiti.
FOTO: PIXABAY