LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradni natječaj

Fond od 70 700 kuna namijenjen brucošima FOI-ja

Erste banka je u suradnji s Fakultetom organizacije i informatike pripremila nagradni natječaj za brucoše. Natječaj i suradnja bit će predstavljeni 16. lipnja.

Erste banka je u suradnji s Fakultetom organizacije i informatike pripremila nagradni natječaj za brucoše. Natječaj i suradnja bit će predstavljeni 16. lipnja.

Na Fakultetu organizacije i informatike ovog četvrtka 16. lipnja u 10 sati održat će se predstavljanje suradnje s Erste Steiermärkische Bank d.d. (Erste bankom). U sklopu programa predstavit će se nagradni natječaj za brucoše pod nazivom 101 razlog za otvaranje Erste Club paketaSuradnju će u ime FOI-ja, u dvorani 11 na prvom katu, prisutnima približiti dekan prof. dr. sc. Neven Vrček. Također će govoriti g. Predrag Mađarić, direktor komercijalnog centra Erste banke Varaždin.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju ostvaruju brucoši varaždinskog fakulteta koji u razdoblju od 22. srpnja 2016. do 15. studenog 2016. otvore Erste Club paket za mlade i svojom Erste Club Maestro karticom učine najmanje dvije transakcije na prodajnim mjestima. Za ovu je priliku banka pripremila fond od 700 nagrada koliko iznosi i ukupna kvota studenata po svim sveučilišnim i stručnim studijima u akademskoj godini 2016/2017. Ukupna vrijednost iznosi 70 700 kn.

Ovakav oblik suradnje Erste banka ostvaruje jedino sa spomenutim fakultetom, a on je svojim budućim studentima, koji to žele, omogućio jednostavnije otvaranje debitne kartice kao bezgotovinskog sredstva plaćanja. Uz to, na ovaj je način pomogao ostvarivanju prava na iznos od 101 kn koliko će biti isplaćeno svakom budućem studentu u sklopu novootvorenog paketa. Suradnja se odvija i realizacijom obvezne stručne prakse studenata te je ovo još jedna prilika da se studenti upoznaju sa poslovanjem banke, ali i usavršavaju financijsku pismenost.

FOTO: WIKIMEDIA