LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
FINANCIJSKA STABILNOST

Financijska podrška za uspješno studiranje – povoljni studentski kredit

Troškovi školarine, literature, stanarine i ostalih životnih potreba mogu se akumulirati i stvoriti pritisak na studentski proračun, ali neka vas to ne obeshrabri. Povoljni gotovinski krediti sve su popularniji među mladima koji studiraju zbog svoje fleksibilnosti i prilagođenosti njihovim potrebama.

Troškovi školarine, literature, stanarine i ostalih životnih potreba mogu se akumulirati i stvoriti pritisak na studentski proračun, ali neka vas to ne obeshrabri. Povoljni gotovinski krediti sve su popularniji među mladima koji studiraju zbog svoje fleksibilnosti i prilagođenosti njihovim potrebama.

Polako se približavaju ljetni rokovi, no svjesni smo da uz sve izazove s kojima se susrećete na putu polaganja ispita, postoji jedan poseban izazov koji većina studenata tijekom cijele godine ne može izbjeći, a to su – financije.

Iako je studentski život prepun uzbuđenja, novih poznanstva i izazova, neizbježno je da će vam trebati financijska podrška kako biste se fokusirali na svoje akademske ciljeve. Ali, ne brinite jer imamo dobre vijesti! Predstavljamo vam jedan od najkorisnijih sredstava za osiguravanje financijske stabilnosti – gotovinski kredit za studente. Troškovi školarine, literature, stanarine i ostalih životnih potreba mogu se akumulirati i stvoriti pritisak na studentski proračun, ali neka vas to ne obeshrabri. Povoljni gotovinski krediti sve su popularniji među mladima koji studiraju zbog svoje fleksibilnosti i prilagođenosti njihovim potrebama.

Tako u OTP banci studenti mogu podići gotovinski kredit za studente u iznosu od 1000 do 10 000 eura, na period od jedne do sedam godina. Jedna od glavnih prednosti studentskog gotovinskog kredita OTP banke je što se isplaćuje u cijelosti na studentski tekući račun. To znači da cjelokupnim iznosom kredita možete upravljati sami i trošiti novac na ono što najviše volite ili na ono što vam je potrebno – na vama je da odlučite kako.

Niz prednosti koje olakšavaju financijski teret studentskog života

Posebnom ponudom za korisnike besplatnih studentskih paketa, OTP Indeks i OTP e-Indeks, banka pruža i dodatne povlastice. Korisnici ovih paketa mogu uživati u nižoj kamatnoj stopi studentskih kredita i oslobađanju od troškova odobravanja kredita, što ih čini izvrsnim izborom za studente koji žele pristupačno i fleksibilno rješenje za svoje potrebe tijekom studiranja.

Osim gotovinskog kredita za studente, OTP banka nudi i drugi model kredita namijenjen pokrivanju troškova obrazovanja – studentski kredit za obrazovanje. Ovaj se kredit raspoređuje u omjeru 60:40 pri čemu najmanje 60 % sredstava ide na račun obrazovne institucije temeljem računa/predračuna, a ostatak, odnosno najviše 40 % iznosa kredita na studentski tekući račun. Uz povoljnije uvjete kredita uz OTP Studentski kredit za obrazovanje ne morate brinuti o financiranju školovanja. Iznosom od 10 000 do 20 000 eura i rok otplate od jedne do sedam godina studenti mogu osigurati beskompromisno rješenje u odabiru fakulteta i metode učenja.

Nemojte dopustiti da financijske brige budu prepreka na putu k uspjehu. Istražite mogućnosti povoljnih kredita za studente i osigurajte si podršku koja će vam omogućiti da se potpuno posvetite svom studiju i ostvarite svoje ciljeve. Vaša je budućnost u vašim rukama, a OTP banka d.d. tu je da vam pomogne da je ostvarite.

Obrazovanje je važno, a važno je imati i pouzdanu financijsku podršku na tom putu, zato se već danas informirajte što OTP banka može učiniti za vas.

 

FOTO: UNSPLASH