LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj za stipendije

Fina daje stipendije i praksu studentima IT smjerova

Fina je u potrazi za 20 studenata kojima će dodijeliti stipendije i omogućiti obavljanje studentske stručne prakse. Prijave se zaprimaju do 24. studenog.

Fina je u potrazi za 20 studenata kojima će dodijeliti stipendije i omogućiti obavljanje studentske stručne prakse. Prijave se zaprimaju do 24. studenog.

Financijska agencija, vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga, raspisuje natječaj za dodjelu do 20 studentskih stipendija. Stipendije se isplaćuju u mjesečnom iznosu od 3.000 kuna neto, u trajanju od godine dana.

Uz spomenuti novčani iznos Fina će dobitnicima stipendije omogućiti obavljanje studentske stručne prakse i izrade diplomskog rada. Također će im, sukladno potrebama, omogućiti i zapošljavanje po završetku studija, uz mogućnost usavršavanja i profesionalnog razvoja te suradnju s vrhunskim stručnjacima.

Na natječaj mogu se prijaviti redoviti studenti i studentice 2. godine diplomskog studija sljedećih fakulteta: Fakultet elektrotehnike i računarstva: profil Obradba informacija, Telekomunikacije i informatika, Programsko inženjerstvo i informacijski sustavi, Računalno inženjerstvo; Fakultet organizacije i informatike: smjer Informacijsko i programsko inženjerstvo, Organizacija poslovnih sustava, Baze podataka i baze znanja; Prirodoslovno-matematički fakultet: smjer Primijenjena matematika, Računarstvo i matematika i Tehničko veleučilište u Zagrebu: smjer Informatika i Računarstvo.

Prijave s potrebnom dokumentacijom zainteresirani studenti mogu poslati od 14. do 24. studenog 2016. godine na e-mail adresu stipendija@fina.hr. Sve informacije o kriterijima, sadržaju prijave te obvezama stipendista možete pronaći na Fininoj internetskoj stranici.

FOTO: FACEBOOK