LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska potpora

Filozofski fakultet dodjeljuje do 90 000 kuna za provedbu studentskih projekata

Do 1. travnja 2021. godine otvoren je natječaj Filozofskog fakulteta u Zagrebu kojim se dodjeljuju sredstva namijenjena provedbi studentskih aktivnosti.

Do 1. travnja 2021. godine otvoren je natječaj Filozofskog fakulteta u Zagrebu kojim se dodjeljuju sredstva namijenjena provedbi studentskih aktivnosti.

Raspisan je natječaj za sufinanciranje studentskih projekata za kalendarsku godinu 2021. kojim Filozofski fakultet dodjeljuje 90 000 kuna za znanstvene, istraživačke, stručne i umjetničke projekte, radionice, seminare, kulturne djelatnosti te za izdavanje studentskih časopisa i materijalne troškove.

Znanstveno-istraživački i stručni projekti dobit će minimalno 20 000 kuna. Za sufinanciranje je obvezno priložiti jednu recenziju projekta sveučilišnog nastavnika (s akademskim stupnjem doktora znanosti), ne sufinanciraju se honorari, a uz to je obavezna prezentacija rezultata projekata na Fakultetu. Ne sufinancira se ni oprema potrebna za realizaciju projekata ako ju je moguće posuditi od Informatičke službe, matičnog odsjeka ili studentske udruge. Važno je naglasiti da će prednost imati projekti u koje su uključeni studenti s više odsjeka, tj. interdisciplinarni projekti.

Za časopise bi također trebalo biti namijenjeno minimalno 20 000 kuna, s tim da se neće sufinancirati oni koji su dobili sredstva na prošlogodišnjem natječaju, a da ih nisu iskoristili te da nisu pravovremeno tražili odgodu. Isto tako neće se financirati novopokrenuti časopisi, kao ni zbornici radova s konferencija.

Kada je riječ o simpozijima, radionicama, predavanjima i kulturnim događajima neće se sufinancirati honorari. Od troškova smještaja financirat će se samo onaj dio troškova koji ne financira ministarstvo.

Više o dokumentaciji i prijavi koju je moguće poslati do 1. travnja 2021. godine moguće je pronaći na poveznici.
FOTO: WIKIPEDIA