LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska podrška

Evo kad je prošle godine započela isplata državne stipendije

Na žiro račune studenata koji su ostvarili pravo na socio-ekonomsku stipendiju uskoro bi trebale biti uplaćene prve tri rate stipendije.

Na žiro račune studenata koji su ostvarili pravo na socio-ekonomsku stipendiju uskoro bi trebale biti uplaćene prve tri rate stipendije.

Iako su rezultati Natječaja za državne stipendije objavljeni prije više od deset dana te je prošao rok za podnošenje prigovora na rezultate natječaja, studenti koji su ostvarili pravo na državnu socio-ekonomsku studentsku stipendije željno iščekuju isplate prve tri rate stipendije. 
 
VEZANO: Objavljeni rezultati državnih stipendija

Studenti koji su ostvarili pravo na stipendiju trebali su i prihvatiti uvjete stipendiranja i upisati IBAN vlastitog žiro računa do 17. prosinca. Studenti koji u navedenom roku nisu prihvatili uvjete stipendiranja gube pravo na državnu stipendiju te se obavijest o dobitku stipendije šalje prvome sljedećem studentu na rang-listi do ispunjenja kvote. 

Prošle godine isplata za one studente koji su ostvarili pravo na socio-ekonomsku stipendiju i koji su prihvatili uvjete stipendiranja započela je 24. prosinca.

Tada je na račune studenata uplaćeno 3600 kuna (prve tri rate stipendije za listopad, studenti i prosinac). Postupak isplate stipendije prošle je godine nastavljen tjedan dana kasnije, 31. prosinca. 
FOTO: UNSPLASH