LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska potpora

Dodjeljuju se stipendije od 10 tisuća kuna studentima u Slavoniji

Do 17. prosinca podnose se prijave za stipendije Sveučilišta u Slavonskom Brodu koje će mjesečno iznositi 1000 kuna te će biti isplaćene za razdoblje od 10 mjeseci.

Do 17. prosinca podnose se prijave za stipendije Sveučilišta u Slavonskom Brodu koje će mjesečno iznositi 1000 kuna te će biti isplaćene za razdoblje od 10 mjeseci.

Sveučilište u Slavonskom Brodu raspisalo je natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima preddiplomskih sveučilišnih i stručnih studija, diplomskih sveučilišnih studija te specijalističkih diplomskih stručnih studija za akademsku godinu 2020/2021. Namijenjene su izvrsnim studentima i onima slabijeg socijalno-ekonomskog statusa.

Riječ je o 8 stipendija ukupno, po 4 u prvoj i drugoj kategoriji. U prvoj se kategoriji dodjeljuju stipendije studentima Strojarskog fakulteta, Odjela za društveno-humanističke znanosti, studentima na Biotehničkom i Tehničkom odjelu te jedna stipendija za najbolje rangiranog studenta. U drugoj kategoriji stipendija odlazi u ruke četvero najbolje rangiranih studenata slabijeg socio-ekonomskog statusa, neovisno o sastavnici.

Stipendija iznosi 10 000 kuna i isplaćuje se tijekom 10 mjeseci u iznosu od 1000 kuna, s početkom u listopadu 2020, pa će se dio isplatiti retroaktivno. Prijava se podnosi najkasnije do 17. prosinca 2020. godine na adresu:
 
Sveučilište u Slavonskom Brodu
Trg Stjepana Miletića 12
HR-35000 Slavonski Brod
s naznakom; Natječaj za dodjelu stipendije Sveučilišta u Slavonskom Brodu za
akademsku 2020./2021. godinu – kategorija stipendije za izvrsne studente ili
 Natječaj za dodjelu stipendija Sveučilišta u Slavonskom Brodu za
akademsku 2020./2021. godinu – kategorija stipendije za studente slabijeg
socijalno-ekonomskog statusa 

Detaljnije informacije o Natječaju i ostalu potrebnu dokumentaciju možete pronaći na poveznici.
FOTO: PIXABAY