LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska podrška

Cotrugli Business School stipendira buduće stručnjake poslovnog upravljanja

Vodeća poslovna škola u južnoistočnoj Europi mladim poslovnim ljudima nudi dvije vrste stipendija. Prijave za iste zaprimaju se do 25. ožujka.

Vodeća poslovna škola u južnoistočnoj Europi mladim poslovnim ljudima nudi dvije vrste stipendija. Prijave za iste zaprimaju se do 25. ožujka.

Cotrugli Business School dodjeljuje polovične EMBA i MBA stipendije u ukupnoj vrijednosti od 100 000 eura za mlade poslovne ljude koji se u Zagrebu žele usavršiti u poslovnom komuniciranju i upravljanju poslovanjem. Radi se o vodećoj poslovnoj školi u jugoistočnoj Europi s Association of MBA’s akreditacijom kojom se može pohvaliti samo 2% vodećih poslovnih škola u svijetu.

EMBA – Executive Master of Business Administration (za osobe s poslovnim iskustvom) ne zahtijeva odlazak s trenutnog posla, već nudi svojim polaznicima pohađanje predavanja jednom mjesečno od petka do nedjelje, dok intenzivniji MBA program traje šest mjeseci, šest dana u tjednu.

Glavni su uvjeti poznavanje engleskog jezika te završen fakultet – preddiplomski ili diplomski. Kandidati trebaju biti mladi s minimalno tri godine iskustva u poslovnom upravljanju. Uz to, stipendije su namijenjene onima koji žele napredovati u poslovnom svijetu i sudjelovati u aktivnostima koje će ih umrežiti i pomoći im da napreduju.

Prijave se zaprimaju do 25. ožujka, a ispunjavaju se na poveznici. Za više informacija moguće je poslati upit na e-mail scholarships@cotrugli.eu ili na broj telefona +38513706270.

 

FOTO: PIXABAY.COM