LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj Centra za ženske studije

Bogate nagrade za najbolje studentske radove na temu ženske i rodne problematike

Radove mogu poslati svi studenti i studentice hrvatskih sveučilišta, a prijave su otvorene do 1. listopada 2016.

Radove mogu poslati svi studenti i studentice hrvatskih sveučilišta, a prijave su otvorene do 1. listopada 2016.

Centar za ženske studije i ove godine dodjeljuje Nagradu za najbolji studentski rad na temu ženske i rodne problematike. Na Natječaj se mogu prijaviti svi studenti i studentice preddiplomskih, diplomskih i integriranih studija sveučilišta u Republici Hrvatskoj, iz svih znanstvenih i umjetničkih područja. Centar dodjeljuje tri nagrade, koje se sastoje od povelje i novčanoga iznosa.

Rad mora imati najmanje 15 kartica teksta (op. a. jedna kartica teksta sadrži 1800 slovnih znakova u dokumentu Worda) iz područja ženske i rodne problematike, a može biti znanstveni, umjetnički ili stručni rad koji je nastao u pisanom ili izvedbenom obliku, uključujući i seminarske i završne radove. Rad može imati najviše tri suautora i ne smije biti objavljen niti javno izveden.

Pravila i uvjete nominacijskoga postupka i dodjele Nagrade možete preuzeti na poveznici, a rezultati će biti objavljeni na mrežnim stranicama Centra u studenom 2016. Natječaj je dio programa Centra za ženske studije usmjerenog na poticanje rodno osjetljivog obrazovanja i provedbu politike ravnopravnosti spolova u Republici Hrvatskoj.

FOTO: STIPENDIJE.INFO