LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski paket

15 minuta vremena, online ugovoranje i financijska sigurnost – sve to pruža OTP e-Indeks paket

OTP e-Indeks omogućuje otvaranje tekućeg i žiro-računa, ali i čuva tvoje dragocjeno vrijeme i novac.

OTP e-Indeks omogućuje otvaranje tekućeg i žiro-računa, ali i čuva tvoje dragocjeno vrijeme i novac.

U samo nekoliko koraka, brzo, lako i potpuno besplatno doživi potpuno drugačije financijsko iskustvo s OTP bankom! Svi smo, naravno, suočeni s obavezama koje odgađamo jer nam oduzimaju dragocjeno vrijeme. Mi u OTP banci odlučili smo to promijeniti pretvarajući otvaranje tekućeg i žiro-računa u iskustvo koje ćeš s lakoćom prihvatiti 😊

Naš paket s odličnim pogodnostima za tvoje studentske dane nosi naziv OTP e-Indeks. Briga o tvojoj financijskoj budućnosti počinje već u trenutku kada kročiš u svijet rada ili razmišljaš o svojim prvim poslovnim koracima. Zato smo oblikovali paket koji ne samo da omogućuje otvaranje tekućeg i žiro-računa već i štedi tvoje dragocjeno vrijeme i novac.

Otvoriti paket OTP e-Indeks potpuno je besplatno, proces se odvija online, a sve što ti treba je samo 15 minuta vremena kako bi uživao u nizu fantastičnih besplatnih pogodnosti:
 

  • otvaranje i vođenje studentskog tekućeg i žiro računa
  • pristup online-bankarstvu (m-token, m-banking, internetsko bankarstvo) te aktivacija m-tokena i 3-D secure usluge za kupovinu online 
  • upisnina i članarina za Visa web prepaid-karticu
  • podizanje gotovine na bankomatima drugih banaka (jednom mjesečno)
  • primanje eksternih uplata na račun
  • plaćanje putem m-banking aplikacije prema svim hrvatskim računima unutar i izvan OTP banke.

 

Ali čekaj, ima još!


Osim navedenih pogodnosti ostvarit ćeš i povoljnije kamatne uvjete iz ponude modela gotovinskih kredita te dobiti besplatan pristup programu vjernosti OTPetice. Otvaranjem OTP e-Indeksa ako se isti dan registriraš u OTPeticustječeš 500 bodova u tom programu. Bodove možeš odmah zamijeniti za fantastične nagrade kod više od 50 partnera poput Tommyja, FlixBusa, SportVisiona, dm-a, CineStara, eKupi, Keindl Sporta i mnogih drugih.

Sada je idealan trenutak da se nagradiš za svoju financijsku odgovornost!