LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt „Informiranje – pravo mladih"

Dođi na radionicu „Vodič za brucoše“ i saznaj sve što te zanima

Radionica „Vodič za brucoše" održat će se u ponedjeljak, 18. prosinca 2017., u 18 sati na adresi Ulica Frane Petrića 4 na trećem katu.

Radionica „Vodič za brucoše" održat će se u ponedjeljak, 18. prosinca 2017., u 18 sati na adresi Ulica Frane Petrića 4 na trećem katu.

Brucoš si i uz sve brige koje su te snašle stalno moraš nositi neke papire u referadu i ispunjavati različite obrasce. U potpunosti razumijemo kako se osjećaš i, vjeruj nam, znamo da ti nije lako. Upravo te zato pozivamo na prvu radionicu pod nazivom Vodič za brucoše koja se provodi u sklopu projekta  Informiranje – pravo mladih pod financijskom potporom Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Na radionici ćemo ti ukratko predstaviti naš projekt, infocentar te Informativne ponedjeljke na kojima ćeš moći prisustvovati. Pružit ćemo ti temeljne informacije o studiranju u Zagrebu, studentskim domovima, liječnicima, boravištu i javnom prijevozu. Također, otvoreni smo za sva pitanja koja nam možeš postaviti na radionici, u infocentru osobno ili na mail infokutak@studentski.hr.

Radionica Vodič za brucoše održat će se u ponedjeljak, 18. prosinca 2017., u 18 sati na adresi Ulica Frane Petrića 4 na trećem katu.

FOTO: STUDENTSKI.HR