LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
volontiranje (262)

Amazonas traži pojačanje u medijskom timu

– U sklopu volontiranja nudimo ti besplatnu edukaciju sukladnu medijskoj poziciju koju odabereš, opremu nužnu za obavljanje zadataka, preporuku za buduće angažmane te podršku i mentoriranje. – poručuju iz Amazonasa.

AIESEC prima nove članove; predstavnici tvrde da se radi o prilici za razvoj internacionalne karijere

Do 8. ožujka zaprimaju se prijave za članstvo u najvećoj svjetskoj udruzi mladih. Iz hrvatskog AIESEC-a poručuju da se radi o izvrsnoj prilici za razvoj internacionalne karijere te za stavku u životopisu koja će mlade usmjeriti prema najboljim poslodavcima.

Nacionalni pozivni centar za žrtve kaznenih djela i prekršaja traži pojačanje; evo kako se priključiti

Kandidati trebaju imati navršenih 18 godina i služiti se engleskim jezikom. Od njih se očekuje nediskriminatorno ponašanje prema svim pripadnicima društva, otvorenost, odgovornost i pouzdanost.

Učini dobro djelo pomaganjem u realizaciji manifestacije Rijeka psihologije 2020

Traže se volonteri koji će pomoći u provedbi manifestacije Rijeka psihologije 2020, koja će se održati od 17. do 23. veljače.

U tijeku regrutacije ESN-a Osijek; donosimo insajdersko iskustvo volontiranja u udruzi

Osječka sekcija Erasmus Student Network udruge trenutno prima prijave za nove članove u PR, event i projektni tim. Zainteresirani studenti mogu se prijaviti putem online upitnika do 10. veljače.

Na radionici naučite kako istovremeno putovati, učiti i volontirati

Radionica naziva „PUTUJ, UČI, VOLONTIRAJ” na kojoj će biti pružene informacije o programima Erasmus+ i Europskih snaga solidarnosti održat će se 13. siječnja 2020. godine.

Traži se pojačanje za realizaciju ovogodišnje Noći muzeja

Do 12. siječnja primaju se prijave volontera spremnih za organizaciju i realizaciju ovogodišnje Noći muzeja u Muzeju likovnih umjetnosti Osijek.

Potrebni ste maturantima s invaliditetom; evo kako im možete pomoći

Udruga ZAMISLI traži volontere koji će od sredine siječnja pomagati maturantima s invaliditetom u svladavanju gradiva za državnu maturu iz matematike, hrvatskog, stranih jezika i informatike.

Studenti socijalnog rada traže pojačanje u radu s beskućnicima

Studenti volonteri dobit će priliku pomoći beskućnicima, družiti se s njima i razgovarati te na taj način doznati iz prve ruke sve o problemima s kojima se nose.

ESN Rijeka prima nove studente!

Do 12. prosinca zaprimaju se prijave za pristupanje ESN-u Rijeka. Riječ je o studentskoj volonterskoj organizaciji koja je ove godine proslavila svoj 30. rođendan, a koja s više od 13 000 članova u 529 lokalnih sekcija raspoređenih u 41 državi, svakodnevno pomaže više od 350 000 studenata na razmjeni.