LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
upute (14)

Izdane su upute za održavanje nastave i obrane završnog rada u strukovnim školama

Srednjoškolci koji se vraćaju u škole radi odrađivanja prakse ili obrane završnog rada u strukovnim školama morat će se pridržavati uputa koje je izdao HZJZ.

Dekanica Filozofskog fakulteta: može doći do smanjenja broja kolokvija

Dekanica Vlahović-Štetić objavila informacije o načinu vrednovanja i ocjenjivanja, a koje odgovaraju na pitanja koja muče mnoge studente.

Crveni križ kreirao upute za obilazak starijih i nemoćnih – pomozite im!

Hrvatski crveni križ koordinirat će aktivnosti dostave temeljnih namirnica i lijekova osobama starije životne dobi, a za vas koji ste spremni pomoći pripremio je upute za obilazak.

Sveučilište u Zagrebu izdalo uputu o postupanju u situaciji uzrokovanoj širenjem koronavirusa

Sveučilište u Zagrebu odgađa aktivnosti koje nisu povezane s nastavom. Djelatnike i studente koji su boravili izvan RH upućuje na samoizolaciju, a studentima će u tom slučaju biti opravdan izostanak.

Let zrakoplovom ne mora biti prava noćna mora

Božićni praznici idealni su za putovanje. Razmišljate autobusom jer je najjeftinije, ali ne da vam se čekati na granici, niti gužvati u njemu pa je najbolje zrakoplovom. Nikad niste letjeli i strah vas je, ali nemate se čega bojati jer let u oblacima mačji je kašalj.

Posuđivanje knjiga u NSK u nekoliko koraka

Donosimo vam upute o posuđivanju knjiga u NSK kako bi ono što bezbolnije prošlo. Ne brinite, pravila postoje, ali nisu komplicirana.

Sve što je potrebno za prvu prijavu na Zavod za zapošljavanje

Kako bismo vam pomogli u administrativnim zavrzlamama koje su vas dočekale nakon završenog fakulteta, donosimo vam upute o prijavi na Zavod za zapošljavanje.

Objavljena detaljna pravila o korištenju domske učionice

Dopuštena je pauza tijekom učenja, no student mora papirićem naznačiti da je otišao na pauzu te ona smije trajati najviše sat i pol.

Zbog velike hladnoće, uprava doma na Savi moli studente da ne gase grijanje

Uprava doma naložila je stanarima da „nalože" radijatore ma kuda pošli jer je moguće pucanje cijevi ako se zatvore ventili u radijatorima.

Koraci do ZET-ovog studentskog pokaza

Pročitajte što vam sve treba kako biste izradili studentski pokaz, izbjegli neugodne situacije i pješačenje do fakulteta.