LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Sveučilište u Splitu (142)

Splitsko sveučilište pomaže Hrvatima u borbi protiv koronavirusa; pokrenute dvije inicijative

Rektor Sveučilišta u Splitu pokazao je kako Sveučilište doprinosi kvaliteti života za vrijeme koronavirusa.

Donesena nova odluka o radu djelatnika Sveučilišta u Splitu

Djelatnici Sveučilišta u Splitu prelaze na rad od kuće. Za komunikaciju su dostupni od 8 do 16 sati, a dežurni će po potrebi dolaziti na posao.

Naučite poljski jezik potpuno besplatno na ljetnom tečaju

Sveučilište u Splitu studentima nudi besplatan tečaj poljskog jezika i kulture koji će se održati od 11. do 15. svibnja ove godine.

Sveučilište u Splitu donijelo odluku o stipendistima

Objavljen je popis dobitnika stipendija Sveučilišta u Splitu. Stipendisti moraju dostaviti svoj IBAN do 19. veljače.

Raspisan natječaj za novog studentskog pravobranitelja

Kandidati za članstvo u Studentskom zboru moraju zadovoljavati sve uvjete propisane zakonom te predati kandidaturu do 8. veljače.

Raspisan natječaj za novog studentskog pravobranitelja

Kandidati za članstvo u Studentskom zboru moraju zadovoljavati sve uvjete propisane zakonom te predati kandidaturu do 8. veljače.

Sveučilište u Splitu raspisalo natječaj za Erasmus; uvedene nove kategorije studenata u nepovoljnom položaju

Do 1. ožujka zaprimaju se prijave splitskih studenata za Erasmus+ mobilnost u svrhu studija. U Natječaj je uvedeno nekoliko noviteta.

Otvorena izvrsna prilika za studente i mlade s poduzetničkom idejom

Svi vrijedni i aktivni studenti splitskoga sveučilišta koji su zainteresirani za samozapošljavanje i ulazak u poduzetništvo mogu se prijaviti na natječaj koji raspisuje Studentski Poduzetnički Inkubator pri Ekonomskom fakultetu. Prijave su otvorene do 15. prosinca 2019.

Splitsko sveučilište potpisalo Deklaraciju o osnivanju Upravnog odbora Saveza koji će omogućiti studij u inozemstvu za 120 000 studenata

Sveučilište u Splitu u četvrtak, 7. studenog, u sklopu konferencije Inicijativa Europska sveučilišta potpisalo je Deklaraciju o osnivanju Upravnog odbora Saveza Europsko sveučilište mora. 

Sveučilište u Splitu dijeli obroke iz menze beskućnicima

Koliko je ljudskost važna pokazuju djelatnici i studenti Sveučilišta u Splitu koji već četvrtu godinu zaredom poslužuju obroke u prihvatilištu za beskućnike. U akciji su sudjelovali i rektor i prorektorica, a podržao ju je i Studentski zbor.