LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Sveučilište u Dubrovniku (95)

Započeo Tjedan karijera; sadržaj je vrlo bogat, a uz to i otvoren za javnost

Što budućnost donosi čovječanstvu ili pojedincu, pitanje je koje uvijek intrigira stručnjake i futuriste. Na njega će se pokušati odgovoriti u narednim danima na Tjednu karijera.

Pokrenut novi studij na Sveučilištu u Dubrovniku

Do 1. ožujka zaprimaju se prijave za upis novog studija Upravljanje kvalitetom i održivim razvojem u turizmu. Pristupnici trebaju imati prosjek ocjena od najmanje 3.5, a iznimno može biti i manji.

U podne na Sveučilištu u Dubrovniku – koncert!

Za studente i zaposlenike Sveučilišta u Dubrovniku, ali i druge zainteresirane, zbor Libertas u podne održava koncert.

Raspisan natječaj za Rektorove nagrade

Rapisan je Natječaj za Rektorovu nagradu na Sveučilištu u Dubrovniku; sastoji se od diplome i novčanoga iznosa. Rok za prijavu rada je 10. prosinca.

U planu su plovidbe bez posade i kapetana – o čemu će biti riječ na dubrovačkom sveučilišnom Kampusu

Hoće li umjetna inteligencija značiti gubitak radnih mjesta te što će novi trendovi u pomorstvu promijeniti u obrazovanju pomoraca – pitanja su o kojima će se raspravljati na osmoj znanstvenoj tribini Sveučilišta u Dubrovniku, otvorenoj za sve zainteresirane.

Odjel za ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku okuplja svjetske znanstvenike oko aktualne ekonomske problematike

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju na Sveučilištu u Dubrovniku organizira međunarodnu konferenciju na kojoj će znanstvenici prezentirati rezultate svojih empirijskih ekonomskih i društvenih istraživanja o aktualnoj ekonomskoj problematici.

UniActive: ESN Dubrovnik proveo pola milijuna kuna vrijedan projekt, rezultati predstavljeni na Sveučilištu

– Projekt UniActive polučio je izvrsne rezultate, a najviše smo ponosni na činjenicu da je u 6 mentorskih programa bilo uključeno 10 udruga s područja Dubrovnika te da smo uključili 60 studenata i volontera na dva sveučilišna odjela. – rekla je voditeljica Ivana Grkeš.

Mlade generacije hrvatskih iseljenika dolaze na Sveučilište u Dubrovniku

Ljetna škola Domovina novi je projekt Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske. Na iskustvenom putovanju, namijenjenom mladim generacijama hrvatskog iseljeništva, sudjeluju brojni potomci iseljenika s dubrovačkog područja.

Potpisani ugovori o stipendiranju; pogledajte tko su najbolji dubrovački studenti

Rektor Burum i prorektorica Žaja Vrbica čestitali su najboljim studentima Sveučilišta koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju za izvrsnost. Otkrivamo tko su oni!

WebPoSt: Studenti nagrađeni za web-stranice koje su izrađivali poduzetnicima

U sklopu WebPoSta izrađeno je 19 web-stranica, a za tri najbolje nagrađeni su Mato Hadzovac, Nikolina Šanovsky i Luka Krnetić.