LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Studentski dom Stjepan Radić (92)

Na Cvjetnom i Savi još ima studenata, ali im nisu dostupne sve usluge

Stanari domova i dalje se mogu hraniti u menzama jer one rade, ali domske praonice rublja zatvaraju vrata. 

Izbrusite svoj talent uz pomoć mentora i postanite najveći talent na Savi

Na Savi će se uskoro otkriti najveći talent, i to u subotu, 25. travnja. Broj natjecatelja je ograničen pa požurite sa slanjem svoje prijave!

Valentinovo na Savi: „Uspjeli smo pokrenuti nešto novo na Savi za što se nadamo da će iz godine u godinu biti sve popularnije i uz veće odazive”

Jedna od organizatorica romantičnog i zabavnog događaja otkriva kako je prošlo prvo izdanje Valentinova na Savi. Djelić atmosfere možete pogledati i u fotogaleriji.

Šaljiva objava u domskoj grupi eskalirala: nakon „glupane blitvarski”, „bahati tovarčiću” uslijedio poziv na fizički okršaj

– Ak se sam ne javiš, naći ću te kad tad, a sutra, ako imaš muda, ćeš doć ispred stražnjeg ulaza u dom kod KIF-a oko 20 h navečer pa ćemo vidjet tko će glumiti baju. – dio je jednog od komentara. 

Upoznajte srodnu dušu na spoju na slijepo ili se dobro zabavite s ekipom na Valentinovu na Savi

Tulumarenja na Savi nikada dosta, a ovoga petka slavi se ljubav. Povedite dečka, curu, prijatelje ili upoznajte nekog novog na Valentinovu na Savi!

VIDEO: Evo kako su prolazak Kauboja u finale proslavili studenti sa Save

Studenti studentskoga doma Stjepan Radić pobjedu hrvatskih rukometaša zasigurno znaju proslaviti sa stilom.

FOTO: Zavirite s nama u najokićeniju sobu u domu na Savi

Kad se male ruke slože, sve se može – dokazuju to Marko i Ante koji su uz pomoć prijatelja svoju studentsku sobu pretvorili u predbožićnu idilu i Jure, koji je snimio i popularizirao njihov rad.

Pojavio se opasni glodavac u studentskom domu; evo što o problemu kaže sanacijski upravitelj

U studentskom domu Stjepan Radić pojavio se štakor, a na Šari je to, čini se, stara vijest. Mirko Bošnjak, sanacijski upravitelj, otkrio je može li se ovaj problem trajno riješiti i koji mu je uzrok.

Inspekcija u menzama na Savi: Studenti imali zdravstvene tegobe nakon večere

Kontinuirano opadanje kvalitete hrane u menzama najvećega hrvatskog studentskog doma, tvrde studenti, rezultiralo je inspekcijom zbog trovanjima hranom.

SUS-ovci pozivaju na sastanak Slavonce i Slavonke, bećare i bekrije!

Ovog će se četvrtka na Savi održati prvi ovogodišnji sastanak najveće zavičajne studentske udruge u Hrvatskoj koja okuplja mlade iz Slavonije, ali i šire, kako bi promicala kulturu i tradiciju svoga kraja među studentima u metropoli.