LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
srednjoškolci (94)

Primaju se zahtjevi za jednokratnu pomoć i subvencije studentima i školarcima

Do 19. rujna 2020. godine zaprimaju se zahtjevi za podmirenje troškova prehrane i za poklon-bon za školski pribor za učenike osnovne škole te za jednokratnu novčanu pomoć studentima i srednjoškolcima.

U tijeku prijave za kviz „Adio školo”; najbolja ekipa dobiva bon vrijedan 300 kn

U tijeku su prijave za sudjelovanje na kvizu namijenjenom srednjoškolcima koji će se održati ovog petka u Domu mladih. Po njegovu završetku prikazat će se i videomaterijali snimljeni za vrijeme karantene.

Cijepiti se protiv HPV-a ili ne – pitanje je koje muči hrvatske srednjoškolce

Prema istraživanju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo podjednak broj srednjoškolki i srednjoškolaca izjasnio se da se neće cijepiti protiv HPV-a te je 54% mladića i 43% djevojaka reklo da nisu sigurni hoće li se cijepiti.

S Odsjeka za kroatistiku e-lekcije za srednjoškolce

Profesori s Odsjeka za kroatistiku izradili su e-lekcije iz Hrvatskoga jezika za srednje škole. Dostupne su na YouTubeu Škole za život, a prikazuju se i na RTL-u 2.

Studenti i srednjoškolci otkrivaju iskustva obavljanja prakse: „Većina toga ide preko veze”

Poznato je da se studenti i srednjoškolci nerijetko susreću s poteškoćama u pronalasku prakse. Na praktikantske pozicije, tvrde naši sugovornici, uzimaju se osobe preko veze, a oni koji uistinu žele raditi – ostaju zakinuti za adekvatnu plaću, ali i iskustvo.

Srednjoškolcima 1000 kn za filmić o pandemiji

Do 15. travnja zaprimaju se prijave srednjoškolaca za snimanje videomaterijala koji aktualiziraju njihova promišljanja o aktualnoj pandemiji. Najbolja grupa nagradit će se iznosom od 1000 kn.

Neizvjestan upis u škole za buduće srednjoškolce i prvašiće

Ova školska godina donosi nove izazove maturantima, ali i učenicima koji se trebaju upisati u prvi razred osnovne i srednje škole. Prvašićima je za sada odgođen upis, ali nekih većih izmjena za učenike koji će postati srednjoškolci za sada još nema.

Profesori i studenti predstavljaju iskustvo studiranja na FFZG-u i zapošljivost nakon diplome

Bilo da ste maturant pred kojim je odabir fakulteta ili ste samo znatiželjni – posjetite Filozofski fakultet 28. veljače jer ćete tada čuti pregršt informacija o studiranju ondje i o budućnosti koja čeka njegove studente po završetku obrazovanja.

Student DIGI Award 2020: 50 000 kn za mlade inovatore

Do 21. veljače zaprimaju se prijave za sudjelovanje na nagradnom natječaju namijenjenom mladim inovatorima – učenicima srednjih škola i studentima. Najbolje očekuje 50 000 kuna, mentorska podrška u razvoju inovacije, medijska promocija i sudjelovanje na Digitalnoj konferenciji.

Saznajte sve što vas zanima o Ekonomskom fakultetu i zabavite se na koncertu grupe Pravila igre

Ekonomski fakultet u Zagrebu u petak, 6. prosinca, otvara svoja vrata znatiželjnim srednjoškolcima. Osim upoznavanja s radom Fakulteta, srednjoškolci, studenti i djelatnici mogu se zabaviti na koncertu grupe Pravila igre.