LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
radionica (270)

Naučite kako uspješno studirati na daljinu

Savjetovalište Filozofskog fakulteta organizira online radionice za lakše snalaženje u nastavi na daljinu.

Održava se radionica pripreme dokumentacije za Erasmus+

Izbjegni problem prikupljanja dokumentacije za prijavu na Erasmus+ sudjelovanjem na radionici koja se održava danas, 3. ožujka, u 14 sati.

Na besplatnoj radionici naučite tehniku disanja koja će vam promijeniti život

U Zagrebu imate mogućnost naučiti tehniku disanja na 90-minutnoj radionici koja je mnogima promijenila život. Radionica je besplatna te otkriva kako snagom daha ovladati vlastitim umom.

Širi se ideja teglica sreće; možete i vi izraditi svoju!

Teglice sreće ideja su poznate američke spisateljice Elizabeth Gilbert, a na besplatnoj radionici u udruzi CINAZ možete izraditi svoju i ukrasiti je.

Gotovo je s neostvarivanjem novogodišnjih odluka; doznajte kako

Viša stručna savjetnica u Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri naučit će zainteresirane kako postavljati SMART ciljeve koji će ih motivirati da ostvare svoje odluke.

Moguće je naučiti kako prestati odgađati obveze, i to u sat i pol!

Radionica naziva Zašto volimo odgađati i kako prestati? održat će se 16. siječnja 2020. godine. U njezinu će sklopu studenti saznati zašto prokrastiniraju te će dobiti pomoć oko prestanka.

Na radionici naučite kako istovremeno putovati, učiti i volontirati

Radionica naziva „PUTUJ, UČI, VOLONTIRAJ” na kojoj će biti pružene informacije o programima Erasmus+ i Europskih snaga solidarnosti održat će se 13. siječnja 2020. godine.

Nakon što je otvorio natječaj za financiranje studentskih programa, Zbor educira studente o postupku prijave

Do 15. siječnja primaju se prijave za sudjelovanje na radionicama Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci na kojima je moguće informirati se o postupku prijave na natječaj za financiranje studentskih programa.

Goals-agile and fragile: sve o postavljanju ciljeva i njihovu ostvarivanju

Novo je desetljeće pred nama i vrijeme je za postavljanje i ostvarivanje novih ciljeva i izazova. Kako ih postaviti i na koji način uspješno ostvariti predstavit će ti Dragan Knežević interaktivnom radionicom Goals-agile and fragile.

Naučite sve što morate znati o pisanju i financiranju studentskih projekata

Naučite od starijih kolega kako napisati dobar projektni prijedlog i dobiti financijska sredstva za njegovu realizaciju.