LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
humanitarna akcija (262)

Brinu se o zdravlju i okolišu i doniraju obroke; OAZA Joyful Kitchen u potrazi za potrebitima

Sva ambalaža restorana OAZA Joful Kitchen biorazgradiva je, namirnice se proizvode bez štetnih procesa proizvodnje, jela su zdrava i kuhana te naredno vrijeme besplatna za sve potrebite! Restoran poziva sve kojima su potrebni obroci da se prijave i na njihova će vrata biti dostavljen topli obrok.

CinePharm: studenti donose uvid u način na koji se svijet spremao za pandemiju koronavirusa

– Provjerite koje su bile pretpostavke o nadolazećoj pandemiji, jesmo li ju mogli dočekati spremniji i je li zaista za početak pandemije moguće okriviti samo jednu osobu. – poručuju iz Studentskog zbora Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta.

StudentiZaZagreb: pozivaju da s barem 10 kn pomognete pogođenima potresom

Predstavnička studentska tijela mole studente da uplate 10 kn te da pokažu veliko srce i empatiju prema građanima Zagreba pogođenima potresima.

Pletenjem možete moći potrebitima diljem Hrvatske

OZANA i Štrikeraj café pozivaju sve zainteresirane da i dalje pletu ili kukičaju kvadrate dimenzija 20x20 cm koji će se spajati u deke za potrebite diljem cijele Hrvatske.

Tvornica snova donira 100% današnjeg profita za potrebe Petrove bolnice

Današnjom kupnjom personalizirane knjige za djecu ujedno dajete svoj doprinos kupnji potrepština za bebe u Petrovoj bolnici.

Osnovana Facebook grupa Jedni za druge čiji članovi pomažu ljudima u samoizolaciji

Grupa broji više od 6 tisuća članova, a za sada se pruža pomoć u raznim zagrebačkim kvartovima.

Opremi školarca: prikuplja se školski pribor za djecu na nekoliko fakulteta

Na Fakultetu političkih znanosti, Učiteljskom fakultetu, Filozofskom fakultetu i na Kampusu prikupljat će se školski pribor za djecu štićenike udruge DORA.

Prijedlog za Dan žena – palačinkijada, i to humanitarna

– Imat ćete priliku dobro se zabaviti i uživati uz glazbu, domaće rakije i craft pivo te ukusne palačinke, a usput pomoći u prikupljanju sredstava za nekoliko obitelji izrazito teškog imovinskog stanja. – poručuju iz Rotaract kluba Split.

Darivanje krvi sutra u studentskom domu

Svi studenti, profesori, građani i oni koji su u blizini Osijeka pozvani su priključiti se akciji darivanja krvi i tako spasiti nečiji život.

Učini dobro djelo pomaganjem u realizaciji manifestacije Rijeka psihologije 2020

Traže se volonteri koji će pomoći u provedbi manifestacije Rijeka psihologije 2020, koja će se održati od 17. do 23. veljače.