LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Božićni pokloni

FOTO: Do Božića odbrojavamo sate, a ti još nemaš poklon za svoje najmilije – donosimo last minute ideje

Do Božića odbrojavamo sate, a ti još nemaš poklon za svoje najmilije? Donosimo listu jednostavnih i homemade poklona, idealnih za pod bor!

Do Božića odbrojavamo sate, a ti još nemaš poklon za svoje najmilije? Donosimo listu jednostavnih i homemade poklona, idealnih za pod bor!

Strka oko božićnih poklona sastavni je dio pripreme za blagdane. Uz gužve, kolokvije, obaveze i spremanje za odlazak kući svih onih koji ne studiraju u rodnom gradu, prisutan je manjak inspiracije za odabir poklona. Ako je to i tvoja situacija na pravom si mjestu. Lista last minute kreativnih poklona za tvoje bližnje čeka te u nastavku članka.

Jednostavni pokloni koji ne zauzimaju veliki prostor u budžetu! Čokoladice ukrašene božićnim motivima ili pak staklenka prerušena u soba Rudolfa mali su znakovi pažnje koji će ostati upamćeni po svojoj kreativnoj naravi, idealni za slatkoljupce

Poklon u šalici savršen je za studente, pogotovo ljubitelje toplih napitaka. Budući da nas nakon praznika očekuju prvi ispitni rokovi nekoliko vrećica cappuccina, kave ili pak čaja dobra su kombinacija za upotpuniti poklon.

Tematski pokloni u kutiji s naglaskom na self-care idealan su poklon za zimsko razdoblje, no i za svakog studenta. Šalice i čajevi, bombe za kupanje, gelovi za tuširanje ili pak preparati za njegu kože uz osobnu notu doprinijet će značaju poklona. Ovisno o zadanom budžetu kutiju još mogu obogatiti čarape kao voljeni poklon svih tinejdžera te mladih, šalovi, kape, rukavice, balzami za usne, krema za ruke i mirisne svijeće.

Ipak valjalo bi spomenuti kako istinski duh Božića nije u poklonima već okupljanju oko svojih najmilijih, zajedništvu te težnji prema boljem sebi. Stoga važnija je namjera od samog poklona. U ovo vrijeme čarolije budi i ti nekome čarolija. Sretan Božić!

FOTO: PINTEREST