LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski centar

FOTO: Novo, urbano ruho SC-a

Svakako navratite u SC sljedeći tjedan provjeriti kako novouređeni prostor izgleda uživo, ne sumnjamo da će vam se svidjeti.

Svakako navratite u SC sljedeći tjedan provjeriti kako novouređeni prostor izgleda uživo, ne sumnjamo da će vam se svidjeti.

Ideja koju Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu zagovara već duže vrijeme, ali i provodi u djelo, jest da studenti Studentski centar ne percipiraju samo kao menzu i student servis, nego da postane mjesto gdje se mogu družit, učiti i zabavljati. Zabavni dio ste vjerujemo prepoznali kroz događanja poput Sveučilišne brucošijade i SCool Festa, a od prošle subote je prostor na 1. katu SC-a dobio novo ruho. SZZG i SC su u suradnji sa skupinom mladih umjernika organizirali događanje pod nazivom „Risanje @SC“ te zidove spomenutog prostora uredili tematskim grafitima s ciljem da ono postane mjesto na kojem ćete se upravo vi koji ovo čitate moći družiti, učiti i ubijati pauze između predavanja.

Predsjednik studentskog zbora, Petar Labrović, izjavio za Studentski.hr:

– Ovo događanje nastavak je priče o oživljavanju SC-a i vraćanju studenata u njegove prostore. Želio bih se zahvaliti mladim umjetnicima na vremenu i trudu koji su uložili u uređenje prostora i, naravno, Studentskom centru na ustupljenim resursima potrebnima za realizaciju projekta.

Mladu ekipu umjetnika posjetili smo za vrijeme crtanja te vam donosimo fotogaleriju u kojoj možete vidjeti njihove uratke.

Svakako navratite u SC ovaj tjedan provjeriti kako izgledaju uživo, ne sumnjamo da će vam se svidjeti.

FOTO: STUDENTSKI.HR