LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Odjevne kombinacije

FOTO: Inspirativni outfiti za obranu diplomskog rada – za cure

Business-casual odjevne kombinacije ulit će u tvoj nastup dašak elegancije, ali i opuštenosti, što svakako neće odmoći. Zbog toga je Studentski.hr za tebe pripremio galeriju inspiracije za tvoj outfit.

Business-casual odjevne kombinacije ulit će u tvoj nastup dašak elegancije, ali i opuštenosti, što svakako neće odmoći. Zbog toga je Studentski.hr za tebe pripremio galeriju inspiracije za tvoj outfit.

Bliži se vrijeme najvažnijeg dana u životu svakog studenta – obrana diplomskog/završnog rada. Dan je to u kojem svatko želi zablistati u obrani svoje teze te, osim odličnog izlaganja, odlično izgledati. Zbog toga je Studentski.hr pripremio fotogaleriju s inspiracijama za tvoj outfit.

Modni znalci zasigurno bi se složili kako u takvim trenucima najbolje prolazi elegancija. Izlaganje može biti vrlo stresno, stoga ne smijemo zaboraviti udobnost odjeće i obuće koja igra veliku ulogu. Business-casual odjevne kombinacije ulit će u tvoj nastup dašak elegancije, ali i opuštenosti, što svakako neće odmoći.

Ključ leži u samouvjerenosti jer, ipak, moda je produžetak osobnosti pojedinca, no o tome ti više mogu reći modne ikone:

– Oduvijek sam vjerovao da poanta mode nije samo učiniti žene ljepšima, već dati  im samopouzdanje i učiniti ih sigurnijima u sebe. – Yves Saint Laurent.

– Crna je skromna i arogantna u isto vrijeme. Crna je lijena i lagana, ali misteriozna. Ali, iznad svega, crna govori: Ne diram te, ne diraj me. – Yohji Yamamoto.

– Ono što nosite prezentira vas svijetu, pogotovo danas kada je ljudski kontakt vrlo aktivan i brz. Upravo danas – moda je instantni jezik koji svi razumiju. – Miuccia Prada.

– Ženska odjeća treba biti poput bodljikave žice – da služi svrsi, bez da smeta uživanju u pogledu. – Sophia Loren.

– Stil je način da kažete tko ste, bez da morate pričati. – Rachel Zoe.

– Tijekom godina naučio sam da je najvažnija stvar na haljini žena koja je u njoj. – Yves Saint Laurent.

FOTO: PINTEREST