LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski dan sporta

FOTO: Nogomet i košarka 3 na 3 obilježili su sportski petak na Savi

U Studentskom domu Stjepan Radić petak je bio ispunjen sportom. U sklopu održavanja Studentskog dana sporta odigravale su se posljednje košarkaške i nogometne utakmice.

U Studentskom domu Stjepan Radić petak je bio ispunjen sportom. U sklopu održavanja Studentskog dana sporta odigravale su se posljednje košarkaške i nogometne utakmice.

Drugi dan Studentskog sporta na Savi ponudio nam je uzbudljive i zanimljive utakmice. Studenti su sunčani petak proveli u igranju košarke i nogometa tri na tri, ali i druženju. 

U nogometu 3 na 3 danas se igrala sama završnica. Svaka utakmica trajala je po sedam minuta. Ako u tom vremenu ekipe nisu uspjele postići pogodak, igralo se dalje po principu koja ekipa prva zabije gol pobjednik je. Primjer takve utakmice je u osmini finala utakmica "Če ki ća" i "Mrtvih klošara" gdje je ekipa "Če ki ća" zabila pogodak nakon deset minuta igre.

Bilo je zaista napetih utakmica, ali i ozljeda no nasreću sve je prošlo u najboljem redu. Sudac ovog turnira rekao nam je kako je zadovoljan cijelom organizacijom turnira i uživa u prekrasnom danu na otvorenom. 

- Organizacija turnira je odlična, sviđa mi se biti među mladim ljudima u ovako lijepom danu i stvarati nova prijateljstva za budućnost, rekao je sudac. 

Osim nogometa, odigralo se i sveučilišno prvenstvo košarke 3 na 3, UniSport Finals. Te utakmice igrale su se po deset minuta ili dok neka ekipa ne dođe do 21 koša. Na turniru igrali su gotovo sve ekipe sveučilišta i veleučilišta diljem Hrvatske. Student Sveučilišta u Zagrebu, Benjamin Markulak rekao nam je kako je Split po njemu jedna jaka ekipa.

- Split je jedan od boljih ekipa zbog igrača koji imaju iskustvo igranja u prvoj ligi kao što su  Toni Vitali i Stipe Tešija koji su igrali  u Alkaru prvu ligu, a igrali su i ovakve turnire tri na tri te na svjetskim natjecanjima gdje su osvajali dobre rezultate, objasnio je. 

Sunčani petak na Savi prošao je u dobroj sportskoj atmosferi, a kako je to sve izgledalo možete provjeriti u našoj maloj fotogaleriji.

FOTO: STUDENTSKI.HR/INES ŠVAGELJ