LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jubilarna deseta izložba „Splitska tiramola“ traži postav

U tijeku su prijave za izložbu fotografija „Splitska tiramola“

Udruga za promociju kulture mladih „Splitski portal“ po deseti put je raspisala natječaj na kojeg svoje radove mogu prijaviti autori koji još uvijek nemaju 30 godina.

Udruga za promociju kulture mladih „Splitski portal“ po deseti put je raspisala natječaj na kojeg svoje radove mogu prijaviti autori koji još uvijek nemaju 30 godina.

Tradicionalna godišnja izložba fotografija mladih neafirmiranih autora „Splitska tiramola“ ove godine slavi prvi jubilej. Udruga za promociju kulture mladih Splitski portal po deseti put je raspisala natječaj na kojeg svoje radove mogu prijaviti autori koji još uvijek nemaju 30 godina.

Tema izložbe je, kao i dosad, slobodna, a jedini uvjet za prijavu je da su fotografije nastale u Splitu i da nisu starije od dvije godine Najbolje od onog što je snimila mladost u protekloj godini moći će se pogledati u renomiranom prostoru galerije Fotokluba Split u Marmontovoj ulici u zadnja dva tjedna prosinca.

Od prošle godine „Splitska tiramola“ dobila je i humanitarni karakter jer sve fotografije koje budu odabrane za postav izložbe (a uz dozvolu autora) prodavat će se na humanitarnom buvljaku „A di si ti?“ udruge MoSt.

Ovogodišnji postav odabrat će slikarica Tea Morić Šitum koja je 2006. godine i osmislila koncept „Tiramole“, izložbe na koju se svake godine prijavi preko 100 mladih fotografa, a redovno je jedna od najposjećenijih izložbi Fotokluba Split.

Pravila natječaja i način prijave mogu se pronaći na split.com.hr/tiramola.

U fotogaleriji pogledajte nekoliko fotografija iz prošlogodišnjeg postava.

FOTO: MARIN-GUDELJ/SPLITSKA TIRAMOLA