LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Gamerski sajam

FOTO: Završilo osmo izdanje Reboot Infogamera

Završio je ovogodišnji InfoGamer, a u fotogaleriji donosimo kako je izgledao dok još nije vrvio ljudima.

Završio je ovogodišnji InfoGamer, a u fotogaleriji donosimo kako je izgledao dok još nije vrvio ljudima.

Završilo je osmo po redu izdanje Reboot InfoGamera, a i ove je godine nudio za svakoga ponešto. Dok je za vikend bilo očekivana gužva, ako ste se uputili tijekom tjedna, a osobito u ranijim popodnevnim satima, mogli ste bez problema isprobati većinu igrica. Kako je to izgledalo prije nego se paviljonima moglo otežano kretati, otkrivamo u fotogaleriji.

Ne morate biti zaluđeni videoigrama da biste posjetili InfoGamer jer ste imali prilike okušati se u intelektualnim zavrzlamama rješavajući naizgled jednostavne puzzle koje su iz svakoga, nakon nekoliko neuspjelih pokušaja, izvukle jednaku rečenicu: Ovdje nedostaje dijelova. Osim toga, mogli ste oživjeti svoj san da postanete pilot na nekoliko minuta jer su vam u Indie zoni to omogućili predstavnici Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

Neki od posjetitelja nisu otišli praznih ruku čak i ako nisu ništa kupili jer su se odigrale brojne nagradne igre koje su organizirali HGSPOT, Logitech, Kviki, Sony PlayStation i brojni drugi izlagači. Za računalima su, očekivano, u najvećem broju bila djeca, a pokazivali su svoje vještine u natjecanjima u videoigrama, kao što su finale A1 Adria Lige, a a mogli ste i zalutati u eSports arenu i sudjelovati u turniru Overwatcha, Hearthstonea, Heroes of the Storm ili DOTA2.

Ovogodišnji InfoGamer nije nas ostavio ravnodušnima, a od idućega ne očekujemo ništa manje!

FOTO: STUDENTSKI.HR