LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Izvrsna prilika za teambuilding

Ne moraš biti Robin Hood da uđeš u Šervudsku šumu – iskoristi studentski popust na paintball!

Krađa je ipak zakonom zabranjena, stoga nemojte pomišljati na nju. Postoji i drugi način da postanete vladarom Šervudske šume.

Krađa je ipak zakonom zabranjena, stoga nemojte pomišljati na nju. Postoji i drugi način da postanete vladarom Šervudske šume.

Što je zajedničko studentima i Robinu Hoodu?

Zasigurno činjenica da nitko od njih nema dovoljno novaca.

Krađa je ipak zakonom zabranjena, stoga nemojte pomišljati na nju. Postoji i drugi način da postanete vladarom Šervudske šume.

Šervudska šuma ime je najvećeg paintball centra u Hrvatskoj. Otvoren je 2005. godine i ima najpovoljnije cijene za sve studente koji se odluče upustiti u ovu šarenu i adrenalinsku igru.

Tereni za paintball nalaze se u Rakovom Potoku, svega 20 minuta od Arena Centra u Zagrebu, te nude pregršt sadržaja koje možete iskoristiti sa svojim kolegama s fakulteta ili za teambuilding vaše udruge.

Na gotovo 90.000 kvadratnih metara imate priliku birati između šest uređenih paintball terena: Dan „D“,fokusiran na napad i obranu, Hamburger Hill, u kojem morate osvojiti brdo sa svojom ekipom, Market Garden, u kojem je cilj prvi doći i uzeti zastavu, Grozni, na kojem uspostavljate dominaciju i tereni Somalija i Rovovi u kojima se borite protiv drugog tima do smrti – ili do trena kada vi ostanete jedini bez boja na kombinezonima.

Svakako je primamljiva činjenica da 50 osoba može igrati odjednom te to donosi novu razinu uzbudljivosti... A još nismo ni naveli najbolji dio!

Šervudska šuma uz paintball nudi i laser tag koji želite igrati otkada ste pogledali onu epizodu serije Kako sam upoznao vašu majku. Adrenalinski spust sajlom duljine 150 metara (zip line), ljudski stolni nogomet, streljaštvo zračnom puškom ili pak streličarstvo zakrivljenim lukom.

"Tko radi ne boji se gladi" — na raspolaganju vam je i hrastova kuća sa zidanim roštiljem, hladnjacima i rasvjetom, a na terasi može sjediti 70-120 osoba.

Ne pričamo vam ovo tek toliko. Studentski način života često je nezdrav i sastoji se od previše sjedenja i premalo zabave. Šervudska šuma zato vam nudi da pametno iskoristite svoje studentske dane i organizirate izlet u ovaj adrenalinski park zabave. Ponuda vrijedi za radne dane, a uključuje paintball u trajanju od tri sata sa kompletnim paketom opreme i 100 kuglica ili pak laser tag u trajanju od dva sata sa potpunom opremom. Uz to, izlet uključuje i ljudski stolni nogomet i streličarstvo te korištenje kuće za roštiljanje. Cijena je 100 kuna po osobi i prilagođena je u studentskom džeparcu.

Ako nam ne vjerujete da je ovo najbolji način za teambuilding, pogledajte fotogaleriju. Za sve ostale informacije posjetite stranicu Šervudske šume i počnite planirati svoju avanturu.