34e7ab55cd27617d12e0eff23c043c43606fc897

Visiš ovdje svaki dan?

Ne moraš klikati po studentskom da bi došao do informacija. Ako želite Pratiti novosti ili se na Studentski.hr

O projektu

Studentska Udruga Pula neprestano se trudi pomoći studentima na bilo koji način, omogućiti im sve informacije koje su im bitne te im pružiti sadržaj koji im je potreban. Tako smo došli na ideju da pokrenemo ovaj projekt, u kojem mogu sudjelovati svi studenti iz Hrvatske i to jednostavnim digitalnim putem. Cilj projekta je da brucoši, a i ostali studenti, čuju savjete svojih kolega koji već imaju iskustva iz studentskog života. Savjetovati se može na temu grada (kakav je život u određenom gradu, kakvi su ljudi, što grad nudi), smještaja (izbor smještaja, na što trebaju pripaziti pri izboru, kome se obratiti za smještaj…), hrane (gdje se mogu hraniti, savjet za dobar restoran, kvaliteta hrane, ponuda…), fakulteta (izbor fakulteta, kvaliteta, kakva su predavanja, profesori…) i zabave ( klubovi, kina, festivali…). Na facebook stranici projekta napravljeni su albumi za svaki grad, a u albumima fotografije odnosno navedene kategorije.

Kako savjetovati?

Vrlo jednostavno. Posjetite službenu stranicu projekta #SavjetZaKolegu, u albumima odaberite grad, a zatim ispod fotografije (kategorije) napiši savjet koji želiš poručiti kolegi pod hashtagom #SavjetZaKolegu.

Koliko ima studenata koji započinje studiranje u gradu u kojem se prvi put nalazi? Mnogo i većina ih dolazi bez obitelji, prijatelja i kolega već sami. Ne znaju kakav je grad, fakultet, hrana ni gdje i kako pronaći smještaj. Neki bi pitali ali ne znaju koga ili se možda srame. Stoga je i nastao projekt pod nazivom #SavjetZaKolegu.

Udruge

Pohvale, kritike, savjeti...

Pogledaj sve projekte