LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koji je tvoj #SavjetZaKolegu?

Preporuči kolegama smještaj, dobru hranu, zabavu i fakultet u svom gradu

Svi studenti od sada mogu davati kolegama preporuke na jednom mjestu, u četiri najvažnije kategorije.

Svi studenti od sada mogu davati kolegama preporuke na jednom mjestu, u četiri najvažnije kategorije.

Uskoro počinje sezona brucoša. Tisuće mladih doći će sami u nepoznate gradove. Neće znati kamo otići, s kime razgovarati, što pojesti (a svi znamo da je to najvažnije pitanje). Budući da vrlo vjerojatno nemaju koga pitati za savjet, Studentska Udruga Pula osmislila je način na koji im može pomoći.

Osmislili su projekt u kojem mogu sudjelovati svi studenti iz Hrvatskei to iz svojih domova! Projekt je jednostavnog naziva #SavjetZaKolegu, a cijela priča događa se preko Facebook stranice.

Kako savjetovati?

Vrlo jednostavno. Posjetite službenu stranicu projekta #SavjetZaKolegu, u albumima odaberite grad, a zatim ispod fotografije (kategorije) napiši savjet koji želiš poručiti kolegi pod hashtagom #SavjetZaKolegu.

Cilj je projekta omogućiti brucošima, a i ostalim studentima, da čuju savjete svojih kolega koji već imaju iskustva iz studentskog života. Savjetovati se može na temu grada (kakav je život u određenom gradu, kakvi su ljudi, što grad nudi), smještaja (izbor smještaja, na što trebaju pripaziti pri izboru, kome se obratiti za smještaj…), hrane (gdje se mogu hraniti, savjet za dobar restoran, kvaliteta hrane, ponuda…), fakulteta (izbor fakulteta, kvaliteta, kakva su predavanja, profesori…) i zabave ( klubovi, kina, festivali…). Na facebook stranici projekta napravljeni su albumi za svaki grad, a u albumima fotografije, odnosno navedene kategorije.

Više o projektu možete pročitati na stranici projekta te na službenoj i novoj stranici Udruge.

FOTO: STUDENTSKA UDRUGA PULA