LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
WhatsApp aplikacija

WhatsApp nudi novi sadržaj za one brbljavije

Nakon web aplikacije za dopisivanje putem interneta, WhatsApp svojim korisnicima nudi i besplatne pozive unutar liste kontakata.

Nakon web aplikacije za dopisivanje putem interneta, WhatsApp svojim korisnicima nudi i besplatne pozive unutar liste kontakata.

WhatsApp aplikacija, nakon što je postala dostupna i za dopisivanje putem računala, ovih je dana krenula s plasiranjem proširenja 2.12.19.

Novim proširenjem korisnici mogu besplatno zvati svoje kontakte, no trenutno se to odnosi samo na Android korisnike, dok će iPhone korisnici pričekati još nekoliko tjedana.

Da se aplikacija sama nadogradila, korisnik može prepoznati po novom glavnom izborniku, gdje se sada nalaze opcije Calls, zatim Chats i Contacts.

Osim toga, u razgovoru s određenim kontaktom, u gornjem desnom kutu dodana je opcija poziva, odnosno znak slušalice.

Za uspostavljanje poziva, obje osobe moraju imati instaliranu zadnju verziju WhatsAppa.

Ako se aplikacija nije sama nadogradila, poziv od kontakta koji već ima instalirano proširenje, potaknut će nadogradnju i na vašem pametnom mobitelu.

WhatsApp - besplatni pozivi
 
Izvor: Screenshot
 

Trenutno se na službenoj stranici WhatsAppa ne može pronaći više informacija o novom proširenju, iako glasine o novoj mogućnosti kruže već neko vrijeme. Postoje oni koji se nisu mogli strpiti pa su po internetu počeli kružiti .apk fileovi, koje možemo usporediti s .exe fileovima na računalu, što znači da omogućuju korisniku da na zahtjev nadograde aplikaciju, iako im se nadogradnja još ne nudi putem Play Storea.

Također, neki od korisnika WhatsAppa postali su i meta prijevara, odnosno primili su poruku od nekog s liste kontakata u kojoj je bila poveznica, koja zatim nalaže da se ista pošalje drugim kontaktima te da će tada biti omogućeni besplatni pozivi. 

FOTO: EBROD.NET