0e53932f33eb355a04f12ffa3f0cc83abe8e86c6

Visiš ovdje svaki dan?

Ne moraš klikati po studentskom da bi došao do informacija. Ako želite Pratiti novosti ili se na Studentski.hr

O udruzi

Studenti VERN-a su na vlastitu inicijativu, uz podršku veleučilišta, 2008. godine osnovali Udrugu studenata VERN-a. Članovi Udruge sudjeluju u organizaciji i radu na raznima projektima, teambuilding druženjima i internim radionicama, te na taj način, pored formalnog obrazovanja, stječu i praktična znanja i vještine iz svakodnevnog poslovnog i društvenog života (organiziranje zabava, seminara, projekata, networking).
Cilj Udruge studenata VERN-a je međusobno povezivanje studenata svih studija, razvijanje studentske svijesti, poticanje i provođenje izvannastavnih aktivnosti studenata, unapređenje kvalitete studiranja, te razmjena znanja i mišljenja.
Djelatnosti Udruge:
• informiranje i edukacija studenata u ostvarivanju njihovih prava; iniciranje, provođenje i organiziranje projekata, manifestacija, radionica, tečaja, skupova, seminara, izleta, putovanja; te ostalih oblika okupljanja i djelovanja studenata
• podrška i pomoć samostalnim projektima članova, održavanje internet stranice i oglasne ploče Udruge, izdavanje publikacija iz područja djelatnosti Udruge, povezivanje i suradnja s drugim hrvatskim i međunarodnim studentskim organizacijama
• čvrsta suradnja s VERN Alumni klubom, suradnja s drugim fizičkim i pravnim osobama, sudjelovanje na domaćim i međunarodnim skupovima, seminarima, sajmovima i druženjima koi odgovaraju ciljevima i interesima Udruge, te suradnja s ostalim odjelima Veleučilišta VERN.

Pohvale, kritike, savjeti...

Pogledaj sve udruge