Mini konferencija u MM centru

Erasmus Experience moguć i u Zagrebu

Studenti-druženje

Kako bi popularizirali Erasmus među svojim kolegama, hrvatski i strani studenti podijelit će svoje iskustvo s razmjene na mini konferenciji u MM centru, a uslijedit će i party.

Udruga studenata VERN’a i Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu u suradnji s ESN-om Zagreb pozivaju vas da postanete dio Erasmus Experiencea. Istoimena će se konferencija održati u petak, 15. ožujka, u 18 sati u MM Centru Studentskog centra u Zagrebu (Savska 25). 

Riječ je o mini konferenciji na kojoj će hrvatski i strani studenti podijeliti svoje Erasmus iskustvo. Svrha je događaja umrežavanje stranih i domaćih studenata te popularizacija Erasmusa među studentima kako bi se više njih uključilo i iskoristilo pogodnosti koje on pruža. Održat će se i panel-diskusija na kojoj možete postaviti pitanja i saznati sve što vas zanima.

Ali to nije sve! Nakon konferencije održat će se warm-up party, nakon čega slijedi party u klubu Opera. Registracije su otvorene do samog eventa, a sve što trebate jest popuniti obrazac na poveznici.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Elizabeta Planinić

Elizabeta Planinić na konferenciji „Should I Stay or Should I Go?“

Mikropoduzetnica godine vođena intuicijom još uvijek gradi velike planove

Ponekad uz čitav trud i nastojanje da stvorimo nešto na zacrtanome putu stvari potonu kada se tome najmanje nadamo. Ono što je u tom trenutku važno jest da nikad ne prestanemo graditi i stvarati dalje jer uspjeh ne dolazi preko noći. Više o takvom iskustvu reći će nam Elizabeta Planinić na poslovnoj koferenciji "Should I Stay or Should I Go?".

Putovanje 1

Konferencija na EFZG-u

Studenti iz Tourism Laba otvaraju pitanje današnjih izazova turizma

Studentska udruga Tourism Lab organizira treće izdanje konferencije Tour de Tourism. Brojni će predavači posjetitelje upoznati s današnjim izazovima turizma, ali i podijeliti s njima svoja bogata iskustva na ovome području.

60 godina osnutka i rada Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci

Sveučilište u Rijeci

60 godina osnutka i rada Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci

Ovogodišnji Dani Medicinskog fakulteta u Rijeci posebni su po tome što obilježavaju značajan jubilej, 60 godina tradicije, postojanja i rada.

Post Erasmus

Back To Reality

VIDEO: Preživite povratak s Erasmusa na najbezbolniji način!

Najbolji semestar ikad! U stranom si gradu i, zajedno s još nekolicinom tebi predragih ljudi iz svakog kutka svijeta, vodiš novi samostalni život ... Imaš novu malu obitelj s Erasmusa. Baš kad pomisliš da će taj „najbolji-semestar-ikad“ zauvijek trajati, probudiš se i zadnji je dan Erasmusa.

Filozofski fakultet u Zagrebu

„Anglophonia: Voices and Perspectives”

O Black Pantheru i Harryju Potteru na akademski način: međunarodna konferencija studenata anglistike

Jezik, književnost, prevođenje, podučavanje engleskog kao stranog jezika i anglofonih kultura čine vrlo raznolik i uistinu zanimljiv program ovogodišnje anglističke konferencije na koju pristiže 30 izlagača sa 16 hrvatskih i europskih sveučilišta.