Događanja u Osijeku

Ekonomski fakultet domaćin Cosa kongresa; u njegovu sklopu nagrađuje se najbolji projekt studentskih udruga

https://pixabay.com/photos/people-girls-women-students-2557399/

Na temu utjecaja poduzetništva na društvo na EFOS-u će se održati kongres udruga. Uz predavanja, panel-raspravu i druge edukativne sadržaje, odabrat će se i najbolji projekt studentskih udruga.

Udruga studenata VERN'a odlučila je ovogodišnji Cosa Kongres, 5. po redu kongres udruga, organizirati u Osijeku u suradnji s udrugom EWOB – Poduzetnici bez granica. Riječ je o edukativnoj manifestaciji namijenjenoj svim studentima koji su aktivni u pokretanju vlastitih projekata ili inicijativa unutar studentskih udruga u kojima djeluju. Događaj će se odvijati na Ekonomskom fakultetu 12. travnja s početkom u 9 sati. 

Glavna je tema ovogodišnjeg kongresa Utjecaj poduzetništva na društvo, a program će uključivati i predavanje na temu Kako prezentirati svoju ideju pod vodstvom doc. dr. sc. Ljerke Sedlan König, panel-raspravu i druge edukativne sadržaje. Po završetku događaja bit će odabran najbolji projekt studentskih udruga. 

Cilj je kongresa da studenti koji vode određene projekte ili udruge steknu nova poznanstva, razmijene iskustva, ali i dobiju korisne savjete od uglednih predavača koji će gostovati na samom događaju. Više informacija saznajte na poveznici.  

Komentari na članak

Vezani članci

Dobro srce studenata Split

Splitski studenti pozivaju

Humanitarna predbožićna akcija „Dobro srce studenata Splita“ za one koji imaju najmanje

Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije u dogovoru sa Sveučilištem u Splitu, Studentskim centrom, Koordinacijom udruga borbenih postrojbi Hrvatske vojske, SP i stradalničkih udruga Split te Uredom za pastoral mladih, ponovo pokreće veliku humanitarnu akciju unutar Sveučilišta u Splitu.

Pisanje projekta

Studentski zbor Osijek

Otvoren Natječaj za studentske programe u Osijeku

Studentski zbor u Osijeku objavio je natječaj za ovu godinu, fond iznosi 450 000 kuna, a prijave traju do 12. lipnja 2018.

Sudjelovanje mladih u europskom društvu

Nacionalna konferencija

Sudjelovanje mladih u europskom društvu

– Koje promjene u društvu zabrinjavaju mlade, što bi im pomoglo u prilagodbi tim promjenama i povećanju osjećaja sigurnosti, kako mogu povećati povjerenje prema ljudima iz drugih kulturnih, društvenih, ekonomskih i religijskih skupina – tek su neke od tema konferencije.

Posao

Radionice u Centru za mlade grada Zagreba

Posao u udruzi po završetku faksa – saznajte kako do njega

Kako bi se studenti bolje pripremili za tržište rada i za konkretna radna mjesta u udrugama građana, one će se predstaviti u Centru za mlade Grada Zagreba dvjema radionicama.

Regrutacija udruge Poduzetnici bez granica

Regrutacija članova

Traži te studentska udruga Poduzetnici bez granica s Ekonomskog fakulteta u Osijeku

U tijeku je regrutacija udruge Poduzetnici bez granica. Pošalji CV i motivacijsko pismo do 8. prosinca ako želiš razviti svoj natjecateljski duh u pozitivnom okruženju.