Događanja u Osijeku

Ekonomski fakultet domaćin Cosa kongresa; u njegovu sklopu nagrađuje se najbolji projekt studentskih udruga

https://pixabay.com/photos/people-girls-women-students-2557399/

Na temu utjecaja poduzetništva na društvo na EFOS-u će se održati kongres udruga. Uz predavanja, panel-raspravu i druge edukativne sadržaje, odabrat će se i najbolji projekt studentskih udruga.

Udruga studenata VERN'a odlučila je ovogodišnji Cosa Kongres, 5. po redu kongres udruga, organizirati u Osijeku u suradnji s udrugom EWOB – Poduzetnici bez granica. Riječ je o edukativnoj manifestaciji namijenjenoj svim studentima koji su aktivni u pokretanju vlastitih projekata ili inicijativa unutar studentskih udruga u kojima djeluju. Događaj će se odvijati na Ekonomskom fakultetu 12. travnja s početkom u 9 sati. 

Glavna je tema ovogodišnjeg kongresa Utjecaj poduzetništva na društvo, a program će uključivati i predavanje na temu Kako prezentirati svoju ideju pod vodstvom doc. dr. sc. Ljerke Sedlan König, panel-raspravu i druge edukativne sadržaje. Po završetku događaja bit će odabran najbolji projekt studentskih udruga. 

Cilj je kongresa da studenti koji vode određene projekte ili udruge steknu nova poznanstva, razmijene iskustva, ali i dobiju korisne savjete od uglednih predavača koji će gostovati na samom događaju. Više informacija saznajte na poveznici.  

Komentari na članak

Vezani članci

Otvorenje Kreativne riznice 2018

Kreativna riznica

Osijek pokazuje primjer kreativnog sveučilišnog grada

Već četvrtu godinu EFOS otvara svoja vrata raznovrsnim događanjima kojima je cilj promicanje kulture i kreativnosti te promišljanje o kulturnoj baštini i kreativnim transformacijama njezinih dobara u proizvode.

Euro

Projekt Financijskog impulsa

Europski tjedan novca obilježava se na EFOS-u i u osječkim kafićima

Novih, vrlo važnih saznanja, a i zabave, neće nedostajati u Osijeku ovog tjedna. Otkrivamo što vas sve očekuje povodom Europskog tjedna novca na EFOS-u i u kafićima Peppermint i The Kavana.

Ekonomski fakultet

Obilježavanje Dana Europe

Počinje Europski EFOS tjedan na osječkoj Ekonomiji

Za razliku od prošlogodišnjeg EFOS tjedna na kojem su predavači uglavnom bili profesori, ove godine će predavati i studenti koji će zainteresiranima dati informacije o volontiranju,

Vijesti

Dani otvorenih vrata udruga

Vrijeme je da udruge povećaju vidljivost svoga djelovanja

23. svibnja, u sklopu Dana otvorenih vrata udruga u Zagrebu se priprema konferencija o njihovoj ulozi u društveno-ekonomskom rastu i demokratskom razvoju. Dan kasnije građane očekuje šetnja kroz povijest udruživanja.

Ekonomski fakultet

Prilika za studente Financijskog menadžmenta

EFOS raspisao natječaj za studentske stručne prakse

Ekonomski fakultet u Osijeku raspisao je natječaj za obavljanje studentske stručne prakse u šest gospodarskih subjekata. Na praksu će biti primljeno 17 studenata, a natječaj traje do 5. lipnja 2015.