Studentsko marketinško natjecanje

Upoznajte prve hrvatske finaliste L'Oreal Brandstorma!

Studenti

Svoje kreativne ideje o tome kako će svjetski kozmetički brend La Roche Posay privući novi segment kupaca od 15 do 25 godina, uz značajan digitalni i tehnološki iskorak, predstavit će četiri tima iz naše regije.

Hrvatska i regija ove su godine prvi put sudionice internacionalnog studentskog marketinškog natjecanja L'Oreal Brandstorm koji se u svijetu održava 24. godinu zaredom okupljajući pobjednike nacionalnih natjecanja zemalja sudionica. Samo ove godine sudjelovat će 3318 studentskih timova iz 55 svjetskih zemalja.

Predstavljanje pojedinačnih radova timova održat će se u srijedu 11. svibnja 2016. godine u 13 sati, u MatisAbsoluteLoungeu (Trg Stjepana Radića 3, Zagreb). Proglašenje pobjednika nacionalnog finala natjecanja predviđeno je u 15 sati istog dana, netom nakon vijećanja žirija.

Svoje kreativne ideje o tome kako će svjetski kozmetički brend La Roche Posay privući novi segment kupaca od 15 do 25 godina, uz značajan digitalni i tehnološki iskorak, predstavit će četiri tima: Tim RIT  Rochester Institute of Technology iz Zagreba, Tim KIK  Zagrebačka škola ekonomije i managementa, CroTIM – Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Tim Digital Consulting  Fakultet organizacionih nauka iz Beograda.

O pobjednicima koji će predstavljati regiju na internacionalnom natjecanju Brandstorm u Parizu odlučit će stručni žiri. Čine ga Brigitte Streller, generalna direktorica L'OrealaAdria-Balkan; Dario Scaglia, generalni direktor Divizije aktivne kozmetike L'OrealaAdria-Balkan; Milena Shipkovenska, direktorica ljudskih potencijala L'OrealaAdria-Balkan te dr. med. Željana Bolanča, spec. dermatovenerologije.

Projekt Brandstorm postao je visoko kvalitetna komunikacijska platforma i snažan regrutacijski alat koji pronalazi i privlači inovativne talentirane mlade ljude, a u više od dva desetljeća svoga trajanja okupio je preko 80 000 studenata s više od 360 sveučilišta iz gotovo 50 zemalja diljem svijeta te svake godine zapošljava između 150 i 200 natjecatelja kao pripravnike i/ili prave zaposlenike.

Komentari na članak

Vezani članci

Božica pravde

Mladi i uspješni

Studenti zagrebačkog Pravnog fakulteta ponovno briljirali na regionalnom natjecanju

U konkurenciji 12 kvalificiranih klubova iz 7 država regije zagrebački je tim pokazao najbolje znanje iz područja ljudskih prava, izvrsno poznavanje judikature Europskog suda za ljudska prava iz Strasbourga te ponovno dokazao briljantne retoričke sposobnosti.

isto

Studentsko natjecanje „Pokretač“

Što je društveno poduzetništvo i zašto je važno?

Društveno se poduzetništvo u Hrvatskoj i svijetu primjenjuje već neko vrijeme različitim oblicima socijalnog djelovanja. Studentskim natjecanjem Pokretač ukazat će se na važnost što češće primjene društvenog poduzetništva unutar ljudske zajednice.

Istrian Tourism Competition

„Istrian Tourism Competition“

Pobjednike jedinstvenog studentskog natjecanja očekuje čak 10 000 kuna

Otvorene su prijave za „Istrian Tourism Competition". Timovi od dva ili tri člana moraju riješiti poslovne slučajeve, a najbolje očekuju vrijedne novčane nagrade.

Tim studenata GrooMe s RIT-a

Međunarodno studentsko natjecanje

RIT-ovci zbog popularizacije brade ponovno finalisti „L'Oréal Brandstorma“

Tim GrooMe razvio je svoju ideju proizašlu iz izuzetne popularnosti nošenja brade te velikog potencijala tržišta preparata za bradu. Zahvaljujući njoj fakultet RIT Croatia ponovno je finalist međunarodnog studentskog natjecanja „L'Oréal Brandstorm“.

RSC pobjednici

Studentsko natjecanje

„Ready, steady, code!“ mladim programerima donio 20 000 kuna

Na studentskom programerskom natjecanju „Ready, steady, code!“ okušala su se 64 natjecatelja. Donosimo vam imena pobjednika!