Kuda idu izgubljene djevojke

Komične situacije koje će razumjeti samo „solo igračice“

Dont touch

– Ti si tako zgodna, pametna...kako to da nemaš dečka!? Ako si se pronašla u ovom pitanju, da vidiš kako ćeš se tek pronaći u nastavku teksta!

Bok ti koja si još uvijek single. Yup, ti koja imaš lijepe smeđe oči, nisi razroka; imaš lijepu kosu bez peruti koju uredno njeguješ sa šesnaest različitih preparata od kojih su četrnaest, navodno, iz Indije s ljekovitim djelovanjem; ti koja imaš noge do poda; ti koja u životu imaš uredno posložene prioritete, no ipak jedno prazno mjesto (mjesto za dvoje, što ljube se u mraku); ti koja nemaš s kim plesati na svadbama kad je neka pjesma za zaljubljene pa plešeš s tetkom; ti ispred koje se na nekom koncertu redovno nabiju zaljubljeni parovi i njišu se kao mala voćka poslije kiše; ti koja iste te njihalice kasnije vidiš kako se cmakaju u tramvaju čitavim putem (od Zapruđa do Mihaljevca, jer je njemu toliko stalo da je prati do Mihaljevca pa tamo skupa plešu na krovu 14-ice!). Da, nevoljo! Baš ti! Ovo je posvećeno tebi! Ne brini, nisi jedina i udat ćeš se i ti jednog dana, iako ti Jasmin Starwars poručuje da se ne udaš nikada! 

1. Ne pretjeruj. Nisi ti Zoky Milanović. Ali, s druge strane, bolje da ne osjećaš ništa nego da hodaš okolo s AK-47. Ako znaš što je iza te oznake, već si prošla najgoru fazu, a budući da ovo čitaš, nisi napravila nikakvu glupost jer sumnjam da iza rešetaka imaš dobar signal za Wi-Fi.

IZVOR: Giphy

2. Da, ti si #thebestof. I samu bi sebe oženila. I onda čuješ majku kako se iz kuhinje dere jadan onaj tko tebe bude oženio. A, da! Zaboravila si izvaditi tost iz tostera. Prije 15 minuta! Sretno!

IZVOR: Giphy

3. Kad te Ivan i Ivana pozovu na kavu pa povremeno izmijene nježnosti.....i slinu.

IZVOR: Giphy

4. Kad baka priupita:

– A gdje je tebe vodio onaj tvoj Marko za Osmi Mart?

– Prvo, nije Marko već Matko. Ali nije ni on više. I nije Osmi Mart više. Nismo u Jugoslaviji.

– Sveti moj Ante, je li išta više kao prije?

– Samo sv. Ante ostao isti, čini se.

IZVOR: Giphy

5. Dvije riječi. Ne te. Ni ove. Nego ove – Nedjelja popodne.

IZVOR: Giphy

6. Kako ne bi bila normalna? Nije da imaš kakav opsesivno-kompulzivni poremećaj slaganja knjiga na polici po boji, veličini i prezimenu autora. Oh, oprosti. Veličina, prezime pa boja.

IZVOR: Giphy

7. – Čaša crnog vina.

– A za gospodina?

– Ne, ne, sama sam. Tehnički.

IZVOR: Giphy

8. godine iskustva govore kako u Prosciutto idu rajčica, mozzarella, gauda, pršut, rukola, cherry rajčice, masline i origano; a u Gušti: sir, šunka, rajčica, panceta, kobasica, jeger, suhi vrat, feferoni, šampinjoni i masline. Broj 3 na brzom biranju.

IZVOR: Giphy

9. Kad s godinama pola-pola postane 90:10. 

IZVOR: Giphy

10. Nije Jacku baš bilo romantično kad je Rose zajašila onu bačvu. Ili je to bio ormar? Ti najbolje znaš.

IZVOR: Giphy

11. Luka, 23, s VERN-a koji u slobodno vrijeme igra košarku, obilazi kineske restorane i posjećuje izložbe pasa nije Luka, 23, s VERN-a, nego Zdravko, 48, monter suhe gradnje, udovac, koji u slobodno vrijeme...samo ćemo reći da ima jako puno slobodnog vremena.

IZVOR: Giphy

12. Visok, agroekonomist i crn. I smisao za humor. Ali visok, a da nije previsok. Crn, ali šišan na 2 centa. Agroekonomist može. Ali samo da ima i interese u drugim stvarima. Samo da te druge stvari budu umjetnost. I da cijeni barok više od klasike. Tijekom godina ćeš naučiti – jedini kriterij je da dotični gospodin diše. I da mu fakat nije teško bacit prljave čarape u veš za pranje. A bome, da nije ni tebi.

IZVOR: Giphy

13.  Message in a Bottle, A Walk to Remember, The Notebook, Nights in Rodanthe, Dear John, The Last Song, Safe Haven, The Best of Me, The Longest Ride, The Choice. Čestitam. Upravo si poredala sve srcedrapajuće filmove Nicholasa Sparksa. I to kronološki. Ili ipak nisi? Da provjeriš ipak? Osim ako nisi filmofil, nešto nije u redu. Ali sve će biti dobro, kod čike Sparksa sve bude dobro na kraju.

IZVOR: Giphy

S brojem 13 završavamo. Neka ti bude sretan! I molim te, nemoj otvoriti numerologiju s police! Sve će biti okej. Doći će tvoj konj s bijelim princom. Pomalo. Ima vremena.

Komentari na članak

Vezani članci

Valter Roša

Intervju s Valterom Rošom

„Albert Einstein rekao je da je mašta najveća snaga. Ljudi, maštajte!”

Predstavljamo vam Valtera Rošu, diplomiranog ekonomista i glumca koji će u Studiju Smijeha predstaviti „Mistero Buffo”, zbirku satiričnih monologa talijanskog nobelovca Darija Foa.

Najava ljetne romanse

„Studentologija: zavodljive istine o ljubavnim navikama“

Povjerite nam je li more krivo za vašu ljetnu romansu

Dok maštate o ljetu, prisjetite se ljetnih romansi i odgovorite na pitanja četvrte ankete u sklopu našeg velikog studentskog istraživanja o ljubavi.

Student Day Festival

Najveća studentska zabava u regiji

Student Day Festival detonirat će tvoju urbanu osobnost

Student Day Festival održava se sedmu godinu zaredom. Rijeku očekuje bogat glazbeni, kulturni, znanstveni i sportski program.

https://pixabay.com/en/skeletal-flower-congratulations-601213/

Program Kluba mladih Split

Pronađite ljubav u Klubu, a onda otkrijte kako utječe na vaš mozak

Još jedan „speed date” te još jedan Neuročetvrtak održat će se ovog tjedna u Klubu mladih Split.

Neno Belan u Domu sportova

Koncert u Domu Sportova

Neno Belan ponovno s Fiumensima slavi ljubav

Autor koji je napisao neke od najromantičnijih stihova u slavu ljubavi, uz koje su se zaljubljivale ili zbog ljubavi patile brojne generacije obožavatelja, za svoj valentinovski koncert priprema poseban program.