Ciklus radionica osobnog razvoja

Naučite se nositi s kritikama u Klubu mladih Split

Predavanje "Probudi se"

– Rado ću kroz šestomjesečne radionice podijeliti svoja znanja s vama s ciljem da se zajedno probudimo i osvijestimo što je to čime se želimo baviti i na koji način doprinijeti daljnjem razvoju svijeta. – najavljuje voditeljica radionica.

U Klubu mladih Split 10. veljače započinje ciklus radionica osobnog razvoja koji će voditi Maja Jurišić, mentorica i voditeljica brojnih projekata. Uvodno predavanje održat će se u 17:30 pod nazivom Probudi se.

Čini li vam se ponekad da vas nitko ne razumije? Gdje god se okrenete, ne pronalazite podršku? Imate ideje i želite se realizirati, no kontinuirano nailazite na prepreke? Nedostatak odgovora, zadovoljstva, unutarnjeg mira, samopouzdanja i razumijevanja uzrokuje stres, tugu, razočarenje, usamljenost i nemir?

Možda će vam za početak dobro doći priča iz osobnog iskustva, kao i savjeti kako da se tražimo, gdje da pronađemo snagu. Događaj će vam pomoći da se nosite s kritikama, da odaberete životne puteve te ostanete pozitivni i samouvjereni.

– Osobnim razvojem stvaramo temelje za daljnje uspjehe na svim životnim poljima. Ako vam se svidi način na koji radim, igram se, promatram i uživam, rado ću kroz šestomjesečne radionice podijeliti svoja znanja s vama s ciljem da se zajedno probudimo i osvijestimo što je to čime se želimo baviti i na koji način doprinijeti daljnjem razvoju svijeta. – najavljuje Maja Jurišić.

Prijave su obvezne na e-mail adresu: budenje.solta@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

Studentski zbor

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

Dođite na besplatnu radionicu o pisanju projekata

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu organizira radionicu za one koji su zainteresirani za prijavu na natječaj za sufinanciranje studentskih programa.

"162 stube"

Promicanje zdravlja

„162 stube” – 11. izdanje izazovne utrke namijenjene studentima

U stazu koja povezuje Medicinski fakultet i Školu narodnog zdravlja „Andrija Štampar” uključene su 162 stube, a predstavljaju izazov koji će savladati svi zainteresirani studenti s Medicinskog i drugih zagrebačkih fakulteta.

Europski parlament

Model European Union Zagreb

Prijave za MEUZ 2014.

U Zagrebu će se po drugi put održati edukacijski program pod nazivom Model European Union Zagreb.

Par i police s knjigama

Predavanje u Info-centru za mlade Osijek

Saznaj kako emocije rade u našu korist!

Koliko je bitan razvoj emocionalne inteligencije i što je uopće emocionalna inteligencija možeš saznati 21. lipnja na predavanju pod nazivom „Deset zapovijedi za razvoj emocionalne inteligencije“, koje će održati Dubravko Šokčević.

Budimpešta

Ma i PhD obrazovanje

Osigurajte si djelomičnu ili potpunu stipendiju za studiranje na CEU

CEU se nalazi u samom srcu Europe, u Budimpešti, a svi studijski programi u potpunosti se odvijaju na engleskom jeziku.