Ciklus radionica osobnog razvoja

Naučite se nositi s kritikama u Klubu mladih Split

Predavanje "Probudi se"

– Rado ću kroz šestomjesečne radionice podijeliti svoja znanja s vama s ciljem da se zajedno probudimo i osvijestimo što je to čime se želimo baviti i na koji način doprinijeti daljnjem razvoju svijeta. – najavljuje voditeljica radionica.

U Klubu mladih Split 10. veljače započinje ciklus radionica osobnog razvoja koji će voditi Maja Jurišić, mentorica i voditeljica brojnih projekata. Uvodno predavanje održat će se u 17:30 pod nazivom Probudi se.

Čini li vam se ponekad da vas nitko ne razumije? Gdje god se okrenete, ne pronalazite podršku? Imate ideje i želite se realizirati, no kontinuirano nailazite na prepreke? Nedostatak odgovora, zadovoljstva, unutarnjeg mira, samopouzdanja i razumijevanja uzrokuje stres, tugu, razočarenje, usamljenost i nemir?

Možda će vam za početak dobro doći priča iz osobnog iskustva, kao i savjeti kako da se tražimo, gdje da pronađemo snagu. Događaj će vam pomoći da se nosite s kritikama, da odaberete životne puteve te ostanete pozitivni i samouvjereni.

– Osobnim razvojem stvaramo temelje za daljnje uspjehe na svim životnim poljima. Ako vam se svidi način na koji radim, igram se, promatram i uživam, rado ću kroz šestomjesečne radionice podijeliti svoja znanja s vama s ciljem da se zajedno probudimo i osvijestimo što je to čime se želimo baviti i na koji način doprinijeti daljnjem razvoju svijeta. – najavljuje Maja Jurišić.

Prijave su obvezne na e-mail adresu: budenje.solta@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

Znanstveni kvart

Popularizacija znanosti

U tijeku prijave na Interliberov Znanstveni kvart

S obzirom na to da se edukativni sadržaji provode u suradnji s udrugama, studentskim sekcijama, znanstvenim institutima, knjižnicama, muzejima i dr., pozivaju se svi zainteresirani da prijave svoje programske aktivnosti do 8. listopada u ponoć.

Ulaz

Ciklus predavanja "Uhvati me za riječ"

Istaknuti hrvatski poduzetnik otkriva kako iz studentskih klupa zakoračiti u poslovni svijet

Novo predavanje u ciklusu "Uhvati me za riječ" održat će Nenad Bakić. Svi koji žele ubrzati svoj put do uspjeha, 7. travnja mogu na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu stupiti u dijalog s ovim istaknutim poduzetnikom.

BEST 2015

BEST ZAGREB

Spojite putovanje i učenje, prijavite se na ljetne seminare

BEST Zagreb studentska je udruga koja djeluje na 96 sveučilišta u Europi. U tijeku su prijave za ljetne stručne seminare koji se održavaju u 22 europske zemlje.

Zagreb Fantasy Convention 2016.

Zagreb Fantasy Convention

Zakoračite s vilenjacima, patuljcima, ratnicima i magovima u oživjeli svijet fantazije

Zagreb Fantasy Convention nezaboravan je događaj na kojem vas očekuju natjecanja u videoigrama i cosplayu, društvene igre, radionice, igraonice za djecu, vitezovi te kuhinja s autentičnom srednjovjekovnom hranom.

Prijave za volontere na Europskim sveučilišnim igrama Zagreb-Rijeka 2016.

Krenule prijave za volontere na Europskim sveučilišnim igrama Zagreb-Rijeka 2016.

Traži se 2000 volontera koji će postati dijelom najvećeg sportskog događaja u povijesti Hrvatske

Svi koji se već danas priključe volonterskom timu imat će priliku sudjelovati u nizu pripremnih aktivnosti i zabavnih događaja koji će biti organizirani tijekom godine prije samih Igara te će na taj način prikupiti vrijedno iskustvo i dobro se zabaviti uoči samih Igara.