Ciklus radionica osobnog razvoja

Naučite se nositi s kritikama u Klubu mladih Split

Predavanje "Probudi se"

– Rado ću kroz šestomjesečne radionice podijeliti svoja znanja s vama s ciljem da se zajedno probudimo i osvijestimo što je to čime se želimo baviti i na koji način doprinijeti daljnjem razvoju svijeta. – najavljuje voditeljica radionica.

U Klubu mladih Split 10. veljače započinje ciklus radionica osobnog razvoja koji će voditi Maja Jurišić, mentorica i voditeljica brojnih projekata. Uvodno predavanje održat će se u 17:30 pod nazivom Probudi se.

Čini li vam se ponekad da vas nitko ne razumije? Gdje god se okrenete, ne pronalazite podršku? Imate ideje i želite se realizirati, no kontinuirano nailazite na prepreke? Nedostatak odgovora, zadovoljstva, unutarnjeg mira, samopouzdanja i razumijevanja uzrokuje stres, tugu, razočarenje, usamljenost i nemir?

Možda će vam za početak dobro doći priča iz osobnog iskustva, kao i savjeti kako da se tražimo, gdje da pronađemo snagu. Događaj će vam pomoći da se nosite s kritikama, da odaberete životne puteve te ostanete pozitivni i samouvjereni.

– Osobnim razvojem stvaramo temelje za daljnje uspjehe na svim životnim poljima. Ako vam se svidi način na koji radim, igram se, promatram i uživam, rado ću kroz šestomjesečne radionice podijeliti svoja znanja s vama s ciljem da se zajedno probudimo i osvijestimo što je to čime se želimo baviti i na koji način doprinijeti daljnjem razvoju svijeta. – najavljuje Maja Jurišić.

Prijave su obvezne na e-mail adresu: budenje.solta@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

https://cdn.pixabay.com/photo/2015/11/07/08/49/hand-1030565__340.jpg

Umjetničko-znanstveni projekt

Uspješna suradnja sastavnica Sveučilišta u Zagrebu povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje

U umjetničko-znanstveni projekt „Glazba sfera – Musica mundana”, koji organizira Muzička akademija, pridružile su se i druge sastavnice zagrebačkog sveučilišta. Zahvaljujući njima posjetitelje od 9. do 14. travnja očekuju predavanja o planetu Zemlji, Sunčevom sustavu i ekologiji te vrlo zanimljiv multimedijalan događaj.

Fortifikacije

Info zona

Predavanje o potencijalima fortifikacijskih objekata

Info zona ovim predavanjem želi doprinijeti aktualizaciji teme iskorištavanja fortifikacijskih potencijala i učinkovitog upravljanja kulturno-povijesnim spomenicima u Splitu.

Motivacijski tjedan na PBF-u

Motivacijski tjedan

Veliki događaj na PBF-u posvećen studentima u "najgorim patnjama"

Motivacijski tjedan održat će se od 16. do 20. svibnja. Iskusni predavači govorit će o motivaciji, organizaciji i osobnom uspjehu.

Shizofrenija - ilustracija

Na današnji dan

Svjetski dan mentalnog zdravlja posvećen shizofreniji

Splitska Info zona odlučila je danas u 18:30 javnosti predstaviti radove osoba s psihičkim smetnjama i članova njihovih obitelji okupljenih u neformalnoj grupi uzajamne podrške Feniks Split.

Lausanne

Natječaj za stipendije

Sveučilište u Lausanneu nudi bogate stipendije studentima diplomskih studija

Preddiplomska diploma jedini je uvjet koji student mora zadovoljiti prilikom prijave za stipendiju. Rok je za prijavu 15. prosinca 2016. godine.