LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Adventski Ledeni park na Tomislavcu

Ledeni park u Zagrebu uvodi popuste za studente i putnike HŽ-a

Organizatori su pripremili popuste za studente, umirovljenike i branitelje. U suradnji s HŽ putničkim prijevozom posjetitelji iz drugih dijelova Hrvatske i svijeta mogu ostvariti pogodnosti uz predočenje vozne karte.

Organizatori su pripremili popuste za studente, umirovljenike i branitelje. U suradnji s HŽ putničkim prijevozom posjetitelji iz drugih dijelova Hrvatske i svijeta mogu ostvariti pogodnosti uz predočenje vozne karte.

Adventski Ledeni park na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu ove godine počinje 29. studenoga, a svečano otvorenje klizališta planirano je za subotu, 2. prosinca uz umjetničku reviju na ledu i paljenje lampica u parku. Ovo je deveta godina otkada svi posjetitelji zagrebačkog Adventa mogu uživati u Ledenom parku.
 

Novosti Adenta na Tomislavcu


Reviju pod nazivom „Moj Zagreb, tak imam te rad” izvest će klizačice sinkroniziranog klizanja Zagrebačke pahuljice i gosti iznenađenja 2. prosinca 2023. godine. Novost je ove godine besplatni reprizirani klizački show svake srijede od 18:30 do 19:00, piše Index.

Glazbeni program s više od 60 DJ-nastupa bit će prisutan tijekom cijele 40-dnevne manifestacije. DJ-evi smjestit će se na vidikovac iznad centralne ugostiteljske kućice, koji pruža pogled na cijeli park, a do njega mogu doći i posjetitelji. Samo klizalište prostire se na 2000 m2, a posjetitelji će moći prošetati i uz niz ugostiteljskih kućica.
 


VEZANO:Bogat program adventa na Vojnoviću: brojni koncerti, studentski utorak, iznenađenja nedjeljom




U suradnji s Muzejom iluzija posjetitelji će doživjeti jedinstveno iskustvo s Pin Art eksponatom - umjetnost na dodir. Ovaj neobičan eksponat spaja vizualnu i taktilnu umjetnost, omogućujući ljubiteljima umjetnosti svih dobnih skupina stvaranje privremenih skulptura pomoću tisuća pomičnih pinova. Tu je i eksponat Swap Noses koji omogućuje zamjenu lica s osobom s druge strane. Kupnjom ulaznice za klizanje posjetitelji ostvaruju 10 posto popusta na ulaznicu za odrasle u Muzeju Iluzija.

Popust za studente i korisnike HŽ-a


Uobičajene cijene klizanja u jutarnjem terminu iznose tri eura, a nakon 16 sati – četiri eura. Najam klizaljki je dodatnih četiri eura. Organizatori su pripremili popuste za studente, umirovljenike i branitelje. U suradnji s HŽ putničkim prijevozom posjetitelji iz drugih dijelova Hrvatske i svijeta mogu ostvariti pogodnosti uz predočenje vozne karte.
 


VEZANO: Kako financijski preživjeti nadolazeći advent?



Ledeni park bit će otvoren svaki dan od 10 do 23 sati, a petkom i subotom ugostiteljske će kućice raditi do ponoći.

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA